Στόρμι Ντάνιελς: Θα παρουσιάσει σκίτσο άνδρα που την απείλησε να μην μιλήσει για τον  Τραμπ17 Απριλίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 7:53 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:11 μμ


H πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς θα δώσει σήμερα στη δημοσιότητα ένα σκίτσο ενός άνδρα που καταγγέλλει ότι απείλησε την ίδια και τη μικρή κόρη της να μην αποκαλύψει τη σχέση της με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε ο δικηγόρος της.

Η Ντάνιελς, το πραγματικό ονοματεπώνυμο της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ, βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον δικηγόρο του Τραμπ Μάικλ Κόεν με επίκεντρο τη συμφωνία ύψους 130.000 δολαρίων προκειμένου εκείνη να μην προβεί σε αποκαλύψεις για τη σεξουαλική σχέση που είχε, όπως υποστηρίζει η ίδια, το 2006 με τον Αμερικανό πρόεδρο.

Αναμένεται να δώσει σήμερα συνέντευξη στο τοκ σόου «The View» η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

«Αυτό το πρωί στην εκπομπή TheView η Στόρμι Ντάνιελς θα δώσει στη δημοσιότητα ένα σκίτσο του κακοποιού που απείλησε την πελάτισσά μου και το μικρό της κορίτσι στο Λας Βέγκας. Αυτή είναι μια αναζήτηση για την αλήθεια», τόνισε με tweet του ο δικηγόρος της Μάικλ Αβενάτι.

Τον περασμένο μήνα η Ντάνιελς είπε στην εκπομπή «60 Minutes» του CBS ότι δέχτηκε τις απειλές ενός άνδρα σε ένα χώρο στάθμευσης στο Λας Βέγκας το 2011, ενώ μαζί της βρισκόταν η ανήλικη κόρη της.