Συναγερμός στο Όσλο: Κλεμμένο ασθενοφόρο έπεσε στο πλήθος22 Οκτωβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 3:13 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:19 μμ


Συναγερμός στο Όσλο, καθώς ένα κλεμμένο ασθενοφόρο, έπεσε πάνω σε κόσμο σε κεντρικό δρόμο της νορβηγικής πρωτεύουσας.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι πυροβόλησε και κατόπιν συνέλαβε τον άνδρα που πραγματοποίησε την επίθεση. Δεν διευκρινίστηκε εάν το περιστατικό αντιμετωπίζεται ως σκόπιμο.

Φωτογραφία από το σημείο με τον δράστη ανέβηκε στο twitter

Ο ένοπλος ύποπτος συνελήφθη αλλά δεν τραυματίστηκε σοβαρά, παρά το γεγονός ότι η αστυνομία ανέφερε ότι πυροβόλησε το ασθενοφόρο κατά τη διάρκεια της καταδίωξης του στους δρόμους του Όσλο, όπως αναφέρει το RT. «Έχουμε υπό τον έλεγχό μας ασθενοφόρο το οποίο εκλάπη από ένοπλο. Ανοίξαμε πυρ για να σταματήσουμε τον δράστη, ο οποίος δεν τραυματίστηκε σοβαρά», σημειώνει η αστυνομία σε ενημέρωσή της στο Twitter.

Πολλοί τραυματίες, ανάμεσά τους ένα μωρό 

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν στο περιστατικό αλλά η κατάστασή τους είναι άγνωστη μέχρι αυτή τη στιγμή. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης, μεταξύ άλλων, παρέσυρε ένα καροτσάκι μωρού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί το παιδί και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο του Όσλο. Ακόμη στο νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί μια γυναίκα και ένα ζευγάρι ηλικιωμένων.

 

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: 

Γιούνκερ για Brexit: Η ΕΕ έκανε ό,τι ήταν δυνατόν να γίνει