Τηλεφωνική συνομιλία Μέρκελ και Πούτιν με θέμα τη Διάσκεψη17 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 4:44 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 4:44 μμ


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, συζήτησαν για την επικείμενη Διάσκεψη για τη Λιβύη που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο στις 19 Ιανουαρίου.

«Με πρωτοβουλία της γερμανικής πλευράς υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν με την καγκελάριο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ.

Συζητήθηκαν διάφορες πλευρές, οι οποίες σχετίζονται με τη διεθνή Διάσκεψη για τη Λιβύη, που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο στις 19 Ιανουαρίου» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

Ρωσία: Παρών και ο Πούτιν στη Διάσκεψη του Βερολίνου

Και η Ρωσία μέσω του προέδρου της Βλάντιμιρ Πούτιν, θα κάτσει στο τραπέζι της Διάσκεψης του Βερολίνου για τη Λιβύη, που θα διεξαχθεί την Κυριακή.

Πριν λίγο το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι ο Ρώσος πρόεδρος θα επισκεφθεί το Βερολίνο στις 19 Ιανουαρίου για να παρακολουθήσει τη διεθνή διάσκεψη για τη Λιβύη.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Μέρκελ για τη Λιβύη