Τρόμος στις ΗΠΑ: 12χρονες σατανίστριες σχεδίαζαν να σφάξουν συμμαθητές τους25 Οκτωβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 12:22 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:22 μμ


Φρικιαστικό περιστατικό συνέβη στη Φλόριντα των ΗΠΑ, με δυο μαθήτριες Δημοτικού 12 ετών να σκοπεύουν να σφάξουν τους συμμαθητές τους, να τους πιουν το αίμα και στην συνέχεια να αυτοκτονήσουν.

Τα δυο κορίτσια πιάστηκαν με τα μαχαίρια στις τσάντες τους και ευτυχώς δεν πρόλαβαν να θέσουν σε ισχύ το σατανικό τους σχέδιο.

Αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της συνομωσίας για φόνο πρώτου βαθμού και κατοχή όπλων στο σχολείο, ενώ οι εισαγγελείς θα αποφασίσουν αν θα αντιμετωπισθούν ως ανήλικες.

Μετά την σύλληψή τους οι μαθήτριες οδηγήθηκαν σε κατάστημα κράτησης ανηλίκων.

Τα δυο κορίτσια σκόπευαν να στήσουν ενέδρα μέσα στις σχολικές τουαλέτες και να περιμένουν μικρότερους συμμαθητές τους να μπουν μέσα.

Θα τους έκοβαν το λαιμό, θα τους τεμάχιζαν θα έτρωγαν τις σάρκες τους, θα τους έπιναν το αίμα και θα αυτοκτονούσαν αφού θα μαχαίρωναν η μια την άλλη.

«Το σχέδιο ήταν να σκοτώσουν τουλάχιστον έναν μαθητή αλλά ο τελικός στόχος ήταν τα θύματά τους να φτάσουν τα 15 με 25! Ο απώτερος σκοπός τους ήταν να γίνουν τόσο αμαρτωλές που αφού θα αυτοκτονούσαν να πήγαιναν στην Κόλαση και θα ήταν μαζί με τον Σατανά», είπε ένας αστυνομικός.

Οι αστυνομικοί είπαν ακόμα ότι τα κορίτσια κατέστρωσαν το σχέδιό τους παρακολουθώντας ταινίες τρόμου στο σπίτι της μιας από τις δυο το περασμένο Σαββατοκύριακο.

 

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Τρόμος στις ΗΠΑ από τα δέματα με τα εκρηκτικά – Ενισχύονται τα μέτρα ασφαλείας στη Νέα Υόρκη (photos-video)

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Τρόμος από τα δέματα με τα εκρηκτικά σε επικριτές του Τραμπ (video)