Τρόμος στο Λονδίνο: Πυροβολισμοί στη London Bridge (video)29 Νοεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 4:46 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:09 μμ


Συναγερμός στο Λονδίνο μετά από πυροβολισμούς σε λεωφορείο στη London Bridge. Αποκλεισμένη είναι η ευρύτερη περιοχή.

Η βρετανική αστυνομία δήλωσε ότι ένας άνδρας φέρεται να πυροβολήθηκε σε επεισόδιο στη Γέφυρα του Λονδίνου, στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας. To δίκτυο Sky News μετέδωσε πριν από λίγο ότι στη Γέφυρα του Λονδίνου υπάρχει ένας νεκρός από πυρά.

«Είμαστε στα αρχικά στάδια της αντιμετώπισης ενός επεισοδίου στη Γέφυρα του Λονδίνου», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία.

Ένας εκπρόσωπος δήλωσε: «Φαίνεται πως κάποιος πυροβολήθηκε».

Σύμφωνα με το BBC, υπήρξαν δύο πυροβολισμοί. Φωτογραφία στο Twitter δείχνει ένα φορτηγό σταθμευμένο στη Γέφυρα του Λονδίνου.

Ένας άνθρωπος μαχαιρώθηκε στην περιοχή της Γέφυρας του Λονδίνου, ένας ύποπτος πυροβολήθηκε από την αστυνομία, σύμφωνα με πηγή στις δυνάμεις ασφαλείας

Ένας άνθρωπος μαχαιρώθηκε σήμερα στην περιοχή της Γέφυρας του Λονδίνου και αστυνομικοί πυροβόλησαν έναν ύποπτο, δήλωσε στο Ρόιτερ πηγή στις δυνάμεις ασφαλείας.

Η αστυνομία είχε ανακοινώσει νωρίτερα πως αντιμετωπίζει ένα επεισόδιο στη Γέφυρα του Λονδίνου, στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Συναγερμός στο Βερολίνο: Εντοπίστηκε βόμβα του Β’ΠΠ στο αεροδρόμιο