Πόσο και ποιο κανάλι πούλησε ο Δημήτρης Κοντομηνάς11 Απριλίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 3:26 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:33 μμ


Σε πώληση τηλεοπτικού σταθμού προχώρησε ο Δημήτρης Κοντομηνάς.

Ειδικότερα, ο επιχειρηματίας πούλησε τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV Κύπρος στον όμιλο Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λίμιτερ, διαχειρίστρια των υπεραγορών AlphaMega.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το τίμημα άγγιξε τα 7 εκατομμύρια ευρώ. Η συμφωνία προβλέπει τη διατήρηση της συνεργασίας του κυπριακού σταθμού με τον Alpha Ελλάδας, κάτι που σημαίνει ότι δεν αλλάζει τίποτα για τους τηλεθεατές.

Η επίσημη ανακοίνωση
«Σε κατ’ αρχήν συμφωνία για την συνολική αγορά των μετοχών της εταιρείας ALPHA TELEVISION CYPRUS LIMITED (τηλεοπτικός σταθμός ALPHA Κύπρου), έχουν προχωρήσει οι: Γιώργος Θεοδότου, Χριστίνα Δημάδη Λοΐζου, Αιμίλιος Μίτσιγκας και Χριστόφορος Χριστοφόρου.

Η συμφωνία τελεί υπό την τελική έγκριση της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου.

Η εταιρεία ALPHA TELEVISION CYPRUS Ltd ανακοινώνει ότι με την υλοποίηση της συμφωνίας Επίτιμος Πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας πρόκειται να διοριστεί ο κ. Δημήτριος Κοντομηνάς ενώ εκτελεστικός Πρόεδρος αναλαμβάνει ο κ. Αντρέας Παπαέλληνας. Η τελική σύνθεση και τα μέλη του Διοικητικού θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Γενικός Διευθυντής της εταιρείας παραμένει ο κ. Πέτρος Πέτρου».

Διαβάστε επίσης:

Αυτοί είναι οι παρουσιαστές του ΑΝΤ1 που λένε όχι στη μείωση μισθού

Σε ποιο κανάλι μετακομίζει το X-Factor