Συντάξεις- επιδόματα: Πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι3 Δεκεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 10:01 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:01 πμ


Από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν οι πληρωμές των «δώρων» του ΟΑΕΔ, των κύριων και επικουρικών συντάξεων, του επιδόματος παιδιού και, όπως όλα δείχνουν, των αναδρομικών που αφορούν τα ειδικά μισθολόγια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, για τα εν λόγω βοηθήματα, επιδόματα και τις συντάξεις οι ημερομηνίες καταβολής τους αναμένεται να είναι οι εξής:

Επίδομα παιδιού (αίτηση Α21)

Η καταβολή του επιδόματος παιδιού υπολογίζεται ότι θα γίνει έως την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου και θα αφορά το χρονικό διάστημα Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2018.

Αποτέλεσμα εικόνας για επιδομα παιδιου

Επισημαίνεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την αίτηση Α21 δέχεται νέες αιτήσεις έως την 31 Δεκεμβρίου από όλους όσους δεν έχουν υποβάλει φέτος αίτηση.

Συντάξεις

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου αναμένεται να καταβληθούν οι κύριες συντάξεις των ταμείων ΟΓΑ και ΟΑΕΕ.

Μέχρι την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου υπολογίζεται ότι θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις όλων των υπόλοιπων πρώην Ταμείων που έχουν τεθεί υπό την σκεπή του ΕΦΚΑ.

Αναδρομικά ειδικών μισθολογίων

Με βάση το περιεχόμενο των σχετικών υπουργικών αποφάσεων, τα αναδρομικά στους εν ενεργεία και τους συνταξιούχους ενστόλους, πανεπιστημιακούς, τους γιατρούς του ΕΣΥ, τους δικαστικούς λειτουργούς και τα μέλη των κρατικών ορχηστρών υπολογίζεται ότι θα πιστωθούν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς τους μέχρι την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου.

Επιδόματα ΟΑΕΔ

Τα επιδόματα ανεργίας και τα δώρα του ΟΑΕΔ αναμένεται να καταβληθούν από τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου και το αργότερο πριν από τα Χριστούγεννα.

To δώρο των Χριστουγέννων δίνεται στους ανέργους οι οποίοι δικαιούνται και λαμβάνουν επίδομα ανεργίας.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:  Κοινωνικό μέρισμα: Τα πέντε βήματα για να εισπράξετε τα χρήματα

Ποιοι θα λάβουν συμπληρωματικό επίδομα θέρμανσης -Τι πρέπει να ξέρετε