Άδωνις: Απαιτεί να καταργηθεί η Εισαγγελία Διαφθοράς και βρίζει «φασίστες» τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (video)9 Ιανουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 7:05 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 7:06 μμ


Νέο σόου έστησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, στη Βουλή.

Αφού ζήτησε να καταργηθεί ο θεσμός της Εισαγγελίας Διαφθοράς, επιτέθηκε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που αντέδρασαν, αποκαλώντας τους φασίστες.

Ο Α. Γεωργιάδης αναφερόμενος στην Εισαγγελία Διαφθοράς, της οποίας προϊσταται η Ελένη Τουλουπάκη στα χέρια της οποίας βρίσκεται η υπόθεση Novartis, υποστήριξε ότι “είναι λάθος αυτός ο θεσμός και πρέπει να καταργηθεί.

Μάλιστα, αποκάλεσε τον εκάστοτε εισαγγελικό λειτουργό που αναλαμβάνει αυτό το αξίωμα “πολιτικό πρόσωπο”.

Τώρα πλέον έχουμε μία εμπειρία από το 2011, κύριε Λοβέρδο, που κάνατε τον θεσμό του εισαγγελέα διαφθοράς», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

«Τελικά, τι έχει συμβεί; Η κ. Τουλουπάκη και ο κάθε εισαγγελέας διαφθοράς είναι και πολιτικό πρόσωπο. Γιατί, είναι και πολιτικό πρόσωπο; Γιατί από το σύνολο των εισαγγελέων, μία κυβέρνηση συγκεκριμένης πολιτικής χροιάς, κατεύθυνσης και συμφερόντων, επέλεξε τη συγκεκριμένη κ. Τουλουπάκη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν είναι ουδέτερο πρόσωπο. Είναι κυβερνητική επιλογή. Την κ. Τουλουπάκη την επέλεξε ο κ. Παπαγγελόπουλος», πρόσθεσε.

Τα όσα ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ προκάλεσε την έντονη αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

“Φασίστες πραγματικοί είστε”

Ο Α. Γεωργιάδης όμως δεν έμεινε εκεί και επιτέθηκε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εσείς μιλάτε για φασίστες; Φασίστες πραγματικοί είστε», υποστήριξε.

«Αν είμαστε εμείς φασίστες, εσείς τι είσαστε; Ναζιστής;», αναρωτήθηκε από την πλευρά της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου.

«Δεν ξέρετε τι είναι φασισμός, φαίνεται, γιατί είσαστε μέσα του. Το να κάνετε τέτοιες επιθέσεις δείχνει το ποιόν σας», υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Δουζίνας.

Με ανάρτησή του στο Twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ καμαρώνει για όσα είπε στην αντιπρόεδρο της Βουλής.

«Έκανε το λάθος η κα Τασία Χριστοδουλοπούλου να μιλήσει πριν από μένα και να μας (με κυρίως) κατηγορήσει για τη Novartis… οπότε καταλαβαίνετε…

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Μητσοτάκης: Τσίπρας και Καμμένος μετατρέπουν τη διακυβέρνηση της χώρας σε πολιτικό survivor (video)

Τσίπρας – Καμμένος: Την Παρασκευή το κρίσιμο ραντεβού

Στην Α’ Αθηνών υποψήφιος με τη ΝΔ ο Μπογδάνος