Ακρίτα: Η… συγγνώμη για το κλείσιμο των social media του Σκαλούμπακα9 Ιουνίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 5:09 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:47 μμ


Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις χυδαίες αναρτήσεις που είχε κάνει στα social media ο Χρήστος Σκαλούμπακας και είχε φέρει στην επιφάνεια η Έλενα Ακρίτα, ο Χρήστος Σκαλούμπακας ενημέρωσε ότι κλείνει τους λογαριασμούς του σε facebook και twitter.

Με ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα αναλαμβάνει την… ευθύνη για αυτή την εξέλιξη και σε σαρκαστικό τόνο ζητά συγγνώμη από τους θαυμαστές του.

Θυμίζουμε ότι ο Χρήστος Σκαλούμπακας είχε διαγραφεί προ ολίγων ημερών από τη ΝΔ, όπου ήταν μέλος, λόγω των αναρτήσεών του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Ο κ. Χρήστος Σκαλούμπακας, εξαιτίας μου προφανώς, κλεινει τους λογαριασμούς του σε Facebook και Twitter. Ζητώ συγγνώμη από τους θαυμαστές του.

Geplaatst door Elena Akrita op Zondag 9 juni 2019

Σκαλούμπακας: Διεγράφη από τη ΝΔ μετά από απαράδεκτες αναρτήσεις

Διεγράφη από τη ΝΔ ο Χρήστος Σκαλούμπακας, ο οποίος είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις με τις χυδαίες αναρτήσεις που είχε κάνει στα social media.

Τα σχόλιά του είναι στην ουσία απειλές εναντίον των πολιτικών αντιπάλων της ΝΔ ενώ χρησιμοποιήσε εμφυλιοπολεμική ρητορική και χυδαίες εκφράσεις.

Το όλο ζήτημα με τις ρεβανσιστικού ύφους αναρτήσεις στο διαδίκτυο είχε αναδείξει και η γνωστή δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα μέσω Facebook. Η Έλενα Ακρίτα, είχε υποχρεώσει στο παρελθόν τον κ.Σκαλούμπακα να της ζητήσει δημόσια συγγνώμη, για υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος της, δημοσίευσε αναρτήσεις του κ.Σκαλούμπακα ο οποιος έγραφε μεταξύ άλλων: «Ότι δεν σας έκανε ο πατέρας μου το 47 – 48, θα σας κάνω εγώ ανθελληνικά καθίκια».

Μάλιστα, απειλούσε με χυδαίο τρόπο τι θα πράξει στους πολιτικούς του αντιπάλους όταν «έρθει ξανά η Δεξιά».

«Εσείς στη ΝΔ να χαίρεστε το εγγεγραμμένο μέλος σας Χ. Σκαλούμπακα με παλαιά και νέα tweet παρόμοιου ύφους και ήθους. Έχει φωτογραφηθεί τόσο με την κομματική του ταυτότητα όσο και με τον Αδωνι της καρδιάς σας. Ωραίο μήνυμα περνάει προεκλογικά, όχι;”, σχολίασε η κ.Ακρίτα για τον γιο του αρχιβασανιστή της Χούντας, Παναγιώτη Σκαλούμπακα».

Σε απόφαση που υπογράφει ο Γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, αναφέρεται ότι αποφασίζει «την διαγραφή του κου Σκαλούμπακα Χρήστου του Παναγιώτη από μέλος του Κόμματος, καθώς και την απώλεια των δικαιωμάτων και αξιωμάτων που απορρέουν από αυτήν«.

Προηγουμένως,  είχε προηγηθεί η διαγραφή του συντονιστή ετεροδημοτών της ΝΔ Κώστα Στεφανίδη μετά από χυδαίο σχόλιο για την πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Οι σημερινές αναρτήσεις του είναι επίσης χαρακτηριστικές…

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Ακρίτα: «Βγάζει στη σέντρα» γιο αρχιβασανιστή της Χούντας – μέλος της ΝΔ (photo)