Χαμός με τη Μαρέβα για το like σε σκληρή επίθεση κατά της Ακρίτα5 Μαρτίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:37 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:47 μμ


Ήθος και ύφος δίδαξε το like της Μαρέβας Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη στο tweet Καρίπογλου, που περιλαμβάνει τη φράση «πληρώνεις για να γαμ@@@ς» και έναν υπαινιγμό για την Έλενα Ακρίτα.

Η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ είναι προφανώς πιεσμένη από την ανηθικότητα του εν γένει περιβάλλοντος και επέλεξε να δηλώσει ότι της αρέσουν όσα λέει ο Αντύπας Καρίπογλου (νομικός και στέλεχος της Δράσης που διαλύθηκε για να πάει στη ΝΔ).

Ο Α. Καρίπογλου επιτέθηκε με tweet του στη δημοσιογράφο Ελ. Ακρίτα γράφοντας: «Η κ. Έλενα Ακρίτα σχολίασε το νομικό κείμενό μου, αλλά δεν κατάλαβε πολλά. Για να της το εξηγήσω, της λέω ότι το αδίκημα για το οποίο συζητάμε είναι το 351Α 1γ ΠΚ, που τιμωρεί άμα πληρώνεις για να γαμ@@@ς. Είναι το ακριβώς αντίθετο από το να μένεις άγαμη για να εισπράττεις».

Φαίνεται ότι η πολύ παρέα με τον Νίκο Γεωργιάδη έχει χαλαρώσει τα ήθη στα διάφορα γραφεία της ΝΔ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Πηγή: Εφημερίδα «Η Αυγή»

Ο Αντώναρος αποκαλύπτει: Δεν υπάρχει επίσημη αναστολή ιδιότητας μέλους της ΝΔ για τον Ν. Γεωργιάδη

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αποκάλυψη έκανε ο Ευάγγελος Αντώναρος για την υπόθεση Νίκου Γεωργιάδη.

Την ώρα που η επίσημη γραμμή της ΝΔ είναι ότι ο Νίκος Γεωργιάδης «δεν έχει καμία σχέση με τη ΝΔ, δεν είναι σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ, δεν έχει κανένα κομματικό αξίωμα και δεν παρέχει υπηρεσίες στη ΝΔ», ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή», με ανάρτησή του στο Facebook, εξηγεί ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Όπως τονίζει δεν υπάρχει επίσημη απόφαση, κανονικά πρωτοκολλημένη, αναστολής ιδιότητας μέλους της ΝΔ για τον Ν. Γεωργιάδη.

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου

«Απορία: Μπορεί να μας πληροφορήσει η Νεα Δημοκρατία με ποια απόφαση και ποτε ακριβώς αποφασισε το Συμβούλιο Δεοντολογίας την αναστολή της ιδιοτητας του μελους για τον πρωτοδικα καταδικασθεντα για ασελγεια πρώην βουλευτη; Γιατί εγώ πληροφορουμαι ότι τέτοια απόφαση κανονικα πρωτοκολλημένη — και ειναι σαφές τι εννοώ — ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ», έγραψε ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Απορία: Μπορεί να μας πληροφορήσει η Νεα Δημοκρατία με ποια απόφαση και ποτε ακριβώς αποφασισε το Συμβούλιο Δεοντολογίας…

Geplaatst door Evangelos Antonaros op Maandag 4 maart 2019

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Ακρίτα: «Πληρωμένη» απάντηση στη Μαρέβα για υπόθεση Γεωργιάδη

Σκοτωμός στη ΝΔ για τον Γεωργιάδη

Νίκος Γεωργιάδης: Το διπλωματικό διαβατήριο, η ασυλία και τα ερωτηματικά