«Χαστούκι» σε Άδωνι και Μπογδάνο από ΝΔ12 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:28 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:07 πμ


Βαρύ είναι το κλίμα για τον Άδωνι Γεωργιάδη στη ΝΔ, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να καταλαβαίνει, έστω στο παρά πέντε, τα προσωπικά παιχνίδια και τις τρικλοποδιές που του βάζει διαρκώς ο αντιπρόεδρός του.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο πρόσφατο παρελθόν είχε αρχίσει να κάνει “φιέστες” αρχηγικού τύπου. Μάλιστα παρέκαμπτε την ηγεσία με “ανακοινώσεις” υποψηφίων χωρίς την έγκριση Μητσοτάκη.

Η πρώτη έκπληξη έγινε χθες το μεσημέρι από τον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ, ο οποίος μέχρι τώρα “λιβάνιζε” σταθερά τον αντιπρόεδρο. Χθες το τροπάριο άλλαξε και ο τηλεπωλητής άκουσε… καμπάνες! 

Φρένο στις ορέξεις του Άδωνις από ΝΔ

Συγκεκριμένα, ακούστηκαν από αέρος παλιές “ατάκες” που έλεγε ως πουλέν του κουμπάρου του Γιώργου Καρατζαφέρη σε σποτάκι που τον γελοιοποιούσε! Το παρελθόν του στο ΛΑΟΣ τον κυνηγάει! Παράλληλα, η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, με άνωθεν εντολή, έβαζε φρένο στις ορέξεις του αντιπροέδρου και της παρέας του. Έτσι, ανακοίνωσε το κόψιμο από τα “γαλάζια” ψηφοδέλτια του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Με αφορμή το διαδικτυακό διάλογο του τελευταίου με ψηφοφόρο της Χ.Α., στον οποίο γινόταν λόγος για παρέμβαση με τανκς στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, η κυρία Σπυράκη τόνισε: “Δεν θα είναι υποψήφιος. Τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται ανεκτές από τη ΝΔ.”

Πηγή: Δημοκρατία 

Η Σπυράκη «τελείωσε» τον Μπογδάνο από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Τα τελευταία 24ωρα, υπήρξαν ζωηρές αντιδράσεις εντός της ΝΔ, ύστερα από ένα επίμαχο tweet του γνωστού δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου για την ΕΡΤ, με αποτέλεσμα ν’ ακουστούν δεύτερες σκέψεις που έφτασαν ως το γραφείο του προέδρου.

Πηγές, της ΝΔ υπενθύμιζαν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο την ενόχλησή του για περιπτώσεις στελεχών που αυτοανακηρύσσονται υποψήφιοι βουλευτές, στέλνοντας, μάλιστα, σαφές μήνυμα ότι δεν θ’ ανεχθεί περιπτώσεις υποψηφίων για τις οποίες δεν υπάρχει η «βούλα» του κόμματος.

Έτσι, χθες η Μαρία Σπυράκη δήλωσε ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Μπογδάνος: Σιγή ιχθύος από τη ΝΔ – Νέα επίθεση κατά της ΕΡΤ (photo)

Σοκ για Μπογδάνο: «Κόπηκε» από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ μετά τις ακραίες δηλώσεις του

Μπογδάνος: Νέο παραλήρημα – Θα γκρεμίσει την ΕΡΤ με εκσκαφέα (video)