Έλενα Ακρίτα: Απίστευτη ανάρτηση για Στάη – Μητσοτάκη (photo)26 Ιουλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 7:13 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:09 πμ


Μία φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο έκανε την Έλενα Ακρίτα να αντιδράσει και να τη σχολιάσει. Συγκεκριμένα, στο «κλικ» του φακού φαίνεται η Έλλη Στάη να μιλάει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια της δεξίωσης για τα 45 χρόνια από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας, στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Έλλη Στάη Κυριάκος Μητσοτάκης. Έρωτας χωρίς ανταπόκριση αν κρίνουμε από το ύφος του;
Edit. Επειδή τώρα διάβασα κάποια σχόλια σε αυτή την ανάρτηση: δεν ενδιαφέρει ούτε η προσωπική της ζωή, ούτε η εμφάνιση της. Αυτό που ενδιαφέρει είναι ότι οι δημοσιογράφοι δεν χαριεντιζόμαστε κατ’ αυτόν – ή κατ’ ουδένα – τρόπο με τους πολιτικούς. Είναι αντιδεοντολογικό to say the least», έγραψε η κ. Ακρίτα.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Έλενα Ακρίτα 

Έλλη Στάη Κυριάκος Μητσοτάκης. Έρωτας χωρίς ανταπόκριση αν κρίνουμε από το ύφος του; Edit. Επειδή τωρα διάβασα κάποια…

Geplaatst door Elena Akrita op Donderdag 25 juli 2019

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Τσίπρας: Η αινιγματική χειραψία με Μητσοτάκη στο Προεδρικό Μέγαρο (photo)

Έλλη Στάη: Ξεκαρδίστηκε με τον Μητσοτάκη στο Προεδρικό

Κακλαμάνης: «Πυρά» κατά Μαξίμου – Μιχαηλίδου

Έλενα Ακρίτα: Καυστική ανάρτηση για τις φωτογραφίες της Νόνης Δούνια

Ανάρτηση με την οποία υπερασπίζεται τη βουλευτή της ΝΔΝόνη Δούνια, έκανε η Έλενα Ακρίτα, με αφορμή φωτογραφίες τωρινές και του παρελθόντος της πρώην ηθοποιού.

Η δημοσιογράφος σχολίασε με καυστικό τρόπο όλους όσοι θυμήθηκαν φωτογραφίες της Δούνια από τον καιρό που ήταν μοντέλο, κάνοντας slut shaming στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η κυρία Νόνη Δούνια είναι το νέο θύμα του slut shaming στα σόσιαλ. Γέμισε ο τόπος φωτογραφίες της λες κι η κοπέλα και δεν ήταν στα νιάτα της επαγγελματίας μοντέλο και πολύ καλό μάλιστα. Αυτό που βλέπουμε εμείς είναι ένα όμορφο κορίτσι που έγινε μια όμορφη γυναίκα. Αυτό που βλέπουν κάτι άλλοι… προτιμώ να μην το περιγράψω. Την είδα μια φορά στην τηλεόραση κι ομολογώ ότι ήταν καλή. Συγκροτημένος λόγος, δομημένες προτάσεις, καλά ελληνικά.

Και βέβαια έχει θέση στο Κοινοβούλιο αφού την επέλεξαν οι ψηφοφόροι της ΝΔ για να τους εκπροσωπήσει. Αν τώρα η παρουσία της στη Βουλή αποδειχτεί θετική ή αρνητική, ο καιρός θα το δείξει. Και το ίδιο ισχύει και για κάτι φαιδρούς κυριούληδες με κοστούμι και γραβάτα ή δίχως – από διάφορα κόμματα κι αποκόμματα. Καλή δύναμη, κυρία Δούνια», γράφει η Έλενα Ακρίτα.

Δείτε την ανάρτηση

Η κυρία Νόνη Δούνια είναι το νέο θύμα του slut shaming στα σόσιαλ. Γέμισε ο τόπος φωτογραφίες της λες κι η κοπέλα και…

Geplaatst door Elena Akrita op Maandag 22 juli 2019

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Μετακλητοί: Όχι μόνο δεν μειώθηκαν αλλά… αυξήθηκαν

Προεδρικό Μέγαρο: Οι κυρίες που έκλεψαν την παράσταση (photos-video)