Έλλη Στάη: Η άγνωστη σχέση με βουλευτή της ΝΔ26 Ιουλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 9:03 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:42 μμ


Στο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Έλλη Στάη για τη δεξίωση για τα 45 χρόνια από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Εκεί η δημοσιογράφος έδωσε μια θερμή αγκαλιά στον νεοεκλεγέντα βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Σπήλιο Λιβανό.

Τι τους ενώνει; Το γεγονός ότι η Έλλη Στάη ήταν έγγαμη με τον πατέρα του κ. Λιβανού, Διονύση, ο οποίος διετέλεσε βουλευτής στην ίδια περιοχή και με τη ΝΔ και με το ΠΑΣΟΚ.

Ο Σπήλιος Λιβανός

Με πληροφορίες από την εφημερίδα «Δημοκρατία» 

Έλενα Ακρίτα: Απίστευτη ανάρτηση για Στάη – Μητσοτάκη 

Μία φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο έκανε την Έλενα Ακρίτα να αντιδράσει και να τη σχολιάσει. Συγκεκριμένα, στο «κλικ» του φακού φαίνεται η Έλλη Στάη να μιλάει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια της δεξίωσης για τα 45 χρόνια από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας, στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Έλλη Στάη Κυριάκος Μητσοτάκης. Έρωτας χωρίς ανταπόκριση αν κρίνουμε από το ύφος του;
Edit. Επειδή τώρα διάβασα κάποια σχόλια σε αυτή την ανάρτηση: δεν ενδιαφέρει ούτε η προσωπική της ζωή, ούτε η εμφάνιση της. Αυτό που ενδιαφέρει είναι ότι οι δημοσιογράφοι δεν χαριεντιζόμαστε κατ’ αυτόν – ή κατ’ ουδένα – τρόπο με τους πολιτικούς. Είναι αντιδεοντολογικό to say the least», έγραψε η κ. Ακρίτα.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Έλενα Ακρίτα 

Έλλη Στάη Κυριάκος Μητσοτάκης. Έρωτας χωρίς ανταπόκριση αν κρίνουμε από το ύφος του; Μετά απ’ αυτό πώς θα του πάρει…

Geplaatst door Elena Akrita op Donderdag 25 juli 2019

Έλλη Στάη: Ξεκαρδίστηκε με τον Μητσοτάκη στο Προεδρικό

stah_mhtsotakis

Η Έλλη Στάη ήταν μεταξύ των δημοσιογράφων που βρέθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο για την επέτειο των 45 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. 

Η πασίγνωστη δημοσιογράφος εκτός από το λαμπερό της χαμόγελο... φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα μεδαντέλα στο πάνω μέρος κοντά στη … λαιμόκοψη και ο φακός την «τσάκωσε» να ξεκαρδίζεται τη στιγμή που μιλά με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δεν γνωρίζουμε πιο ήταν το περιεχόμενο της συζήτησης ωστόσο η δημοσιογράφος φαινόταν να το διασκεδάζει.

MHTS3

stah_mhtsotakis

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Μητσοτάκης: Πανικός για το χαλασμένο ασανσέρ

Τσίπρας: Η αινιγματική χειραψία με Μητσοτάκη στο Προεδρικό Μέγαρο (photo)

Τσίπρας – Βαρουφάκης: Ραντεβού στη… Βενετία