«Εμφύλιος» Άδωνι – Δένδια προκαλεί τριγμούς στη ΝΔ13 Μαρτίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:40 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:40 πμ


Νέο επεισόδιο στην εσωκομματική κόντρα Δένδια Γεωργιάδη, με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να… τη λέει κανονικά τόσο στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος όσο και στον έτερο αντιπρόεδρο Κώστα Χατζηδάκη, χαρακτηρίζοντάς τους, ούτε λίγο ούτε πολύ, αρκετά… καθωσπρέπει για τα γούστα του. Την ίδια ώρα, στο κόμμα προσπαθούν να κρύψουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί. 

«Έχουμε διαφορά απόψεων και ύφους»

«Αλίμονο, αν είχαμε όλοι στη ΝΔ το ίδιο ύφος. Αλίμονο, αν εκφραζόμασταν με τον ίδιο τρόπο», δήλωσε η Μαρία Σπυράκη, προσθέτοντας: «Η διαφορά ύψους δεν είναι ουσιώδης διαφορά στην πολιτική, που καθορίζεται από τον πρόεδρο και τα αρμόδια όργανα του κόμματος».

«Ο κ. Δένδιας έχει πέσει θύμα των τίτλων. Πράγματι, έχουμε διαφορά απόψεων και διαφορά ύφους. Είμαστε μια μεγάλη παράταξη όπου μπορούμε να συμφωνήσουμε στα μείζονα και να διαφωνούμε στα ελάσσονα. Ένα κόμμα είναι μια ορχήστρα και ο αρχηγός είναι ο μαέστρος», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σφάζοντας με το βαμβάκι τους εσωκομματικούς αντιπάλους του: «Ο ψηφοφόρος μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στο ύφος comme il faut Δένδια – Χατζηδάκη και στο δικό μου ύφος».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν ήταν ο μόνος που παρομοίασε τη ΝΔ με μουσική ορχήστρα, καθώς και ο Γιώργος Κουμουτσάκος συνέκρινε τη ΝΔ με μια «μεγάλη συμφωνική ορχήστρα», όπου «όλα τα όργανα χρειάζονται: κρουστά, πνευστά, έγχορδα μπορούν και πρέπει να έχουν συμβολή και ρόλο. Θεμελιώδης προϋπόθεση: να ακολουθούν σταθερά παρτιτούρα και μαέστρο. Ιδρυτικές αρχές και πρόεδρο».

Διαψεύδει Ρουβά η Πειραιώς

Στην οδό Πειραιώς, πάντως, σαν χορωδία διαψεύδουν τη συμμετοχή του Σάκη Ρουβά στα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Πηγές του κόμματος με κατηγορηματικό τρόπο δηλώνουν ότι δεν ισχύει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς πληροφορίες ήθελαν τον δημοφιλή καλλιτέχνη να είναι το πρόσωπο – έκπληξη που ετοιμάζει ο κ. Μητσοτάκης για το «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: ΝΔ: Έτοιμος για τη «γαλάζια» λίστα ο Σάκης Ρουβάς

Μπογδάνος: Για χάρη του Άδωνι «πυροβολεί» Δένδια

ΝΔ: Πασίγνωστο ηθοποιό θέλει ο Μητσοτάκης στο ευρωψηφοδέλτιο

Πηγή: Δημοκρατία