Γεωργία Μπιτάκου: Όταν έδινε το πρόσταγμα για «έφοδο» στη Βουλή (video)18 Οκτωβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 3:03 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:08 μμ


Τα φώτα της δημοσιότητας τράβηξε η Γεωργία Μπιτάκου, η γυναίκα που επιτέθηκε λεκτικά στον Αλέξη Τσίπρα στο αεροπλάνο κατά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες.

Πρόκειται για δημιουργό του κινήματος «Διέξοδος Ελλάς» και στο πρόσφατο παρελθόν ήταν από τους ανθρώπους που συμμετείχαν οργανωτικά στο  συλλαλητήριο για το «Μακεδονικό» στο Σύνταγμα, στις 28 Ιανουαρίου 2018.

Μάλιστα η Γεωργία Μπιτάκου μάλιστα όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο καλεί τους πολίτες να «εισβάλουν» «στο σπίτι» τους δίνοντας το γενικό πρόσταγμα. «Εμείς θα ανοίξουμε την πόρτα και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι Έλληνες», ακούγεται να λέει.

«Να έρθουν εδώ πάνω, μην κάθεστε εκεί κάτω, για να περάσουμε μέσα στο σπίτι μας που είναι το ελληνικό Κοινοβούλιο», συνέχισε να λέει.

Πρόσφατα, συμμετείχε στη εκδήλωση που διοργάνωσε ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, Γιάννης Λαγός, στις Βρυξέλλες, για την «ακυρότητα της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Το περιστατικό με τον Αλέξη Τσίπρα

Η Γεωργία Μπιτάκου, δημοσιογράφος και «σημαιοφόρος» του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία, βρέθηκε στην ίδια πτήση με τον Αλέξη Τσίπρα και τον προσέγγισε για να του μιλήσει με σκληρά λόγια σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η Γεωργία Μπιτάκου είπε: «Ξεπούλησες την πατρίδα, είσαι προδότης, έπρεπε να είσαι φυλακή» και συνέχισε χαρακτηρίζοντάς τον «προδότη».

Επίσης, κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό πως καταπάτησε το Σύνταγμα και συνέχισε λέγοντας: «Κυκλοφορείτε ελεύθερος, αλλά πολύ σύντομα θα βρεθείτε στη φυλακή. Εκεί είναι η θέση σας κανονικά».

Η Γεωργία Μπιτάκου ολοκλήρωσε τη φραστική της επίθεση τονίζοντας: «Ο χειρότερος φασίστας και προδότης της πατρίδας είστε εσείς. Κατέστρεψε τη χώρα, ξεπούλησε τη Ιστορία των προγόνων μου και κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος».

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Τσίπρας: Μια Σύνοδος αλλιώτικη από τις άλλες