Γερουλάνος: Όλα τα λεφτά η απάντησή του για την «ερωτική σχέση» με τον Γκλέτσο (video)19 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 3:40 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:40 μμ


Ο Παύλος Γερουλάνος, μίλησε στην κάμερα του Πρωινού, της Φαίης Σκορδά, στο κανάλι του ANT1. Αναφέρθηκε στην υποψηφιότητά του στο Δήμο Αθηναίων, αλλά απάντησε και στο δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας που τον ήθελε να έχει ερωτικές σχέσεις με τον Απόστολο Γκλέτσο

Η «πληρωμένη» απάντηση του Γερουλάνου

«Όταν μια επίθεση γίνεται με μια διάθεση στιγματισμού συμπολιτών μας οι οποίοι έχουν άλλες σεξουαλικές προτιμήσεις, αυτό είναι απάνθρωπο. Όταν βγαίνει ένα άρθρο που κάνει ακριβώς αυτό το πράγμα, δεν μπορείς για μένα να το αγνοήσεις. Πρέπει να υψώσεις το ανάστημά σου και να πεις μέχρι εδώ.

»Εμείς απαντήσαμε σε αυτό το άρθρο κάνοντας λίγο χιούμορ σε ό,τι αφορά εμένα προσωπικά, αλλά τελειώνοντας με ένα πολύ σοβαρό κομμάτι που έλεγε πως αυτό δεν πρέπει να συνεχιστεί. Τέτοιου είδους άρθρα θα έπρεπε να τραβάνε την προσοχή των αρμοδίων έτσι ώστε να κρατιέται η δημοσιογραφική δεοντολογία.

»Δεν σκέφτηκα να κινηθώ νομικά γιατί δεν είναι το θέμα η προσωπική προσβολή. Ενοχλήθηκα πάρα πολύ, σαν ένας Αθηναίος, ο οποίος δεν δέχεται μια εφημερίδα να συμπεριφέρεται έτσι σε ένα πάρα πολύ μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Γερουλάνος.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του Παύλου Γερουλάνου

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Γερουλάνος: Απάντηση – τρολάρισμα σε «Μακελειό» και Στέφανο Χίο

Η εκλογική μάχη της Αθήνας κρύβει εκπλήξεις

Γιατί η Φώφη έχει στο «περίμενε» Βενιζέλο και Γιώργο