Γκάφα Μητσοτάκη για τον Κορυδαλλό – «Καρφάρα» Ραγκούση21 Ιουλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 11:23 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:40 πμ


Την κατεδάφιση των φυλακών Κορυδαλλού προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στη Βουλή το απόγευμα του Σαββάτου, κατά την έναρξη της τριήμερης διαδικασίας για τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης.

«Κατεδαφίζονται οι φυλακές Κορυδαλλού και στη θέση τους δημιουργείται πάρκο και πολυχώρος πολιτισμού για τους νέους και τους δημότες της περιοχής», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Ο οποίος όμως, υπέπεσε σε μία γκάφα, αναφέροντας ότι ο Κορυδαλλός ανήκει στη Δυτική Αθήνα.

Γκάφα, την οποία έσπευσε να επισημάνει ο βουλευτής Β΄Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης.

Όπως τόνισε, ο Γ. Ραγκούσης, με ανάρτησή του στο Facebook, παρά την επισήμανση του λάθους, ο κ. Μητσοτάκης «με περίσσευμα αλαζονείας επέμεινε λέγοντας ότι ο Πειραιάς είναι δυτική Αθήνα».

«Ο επί πολλά χρόνια βουλευτής στη Β ΄Αθήνας και σημερινός Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης, είπε πριν λίγο στην παρθενική του ομιλία στη Βουλή ότι ο Κορυδαλλός ανήκει στη Δυτική Αθήνα. Όταν καλοπροαίρετα του επεσήμανα ότι κάνει λάθος γιατί ο Κορυδαλλός ανήκει στη Β Πειραιά, τι λέτε ότι έκανε; Με περίσσευμα αλαζονείας επέμεινε λέγοντας ότι ο Πειραιάς είναι δυτική Αθήνα!!!», έγραψε ο Γ. Ραγκούσης.

Μητσοτάκης: Η «χαρά» της ιδιωτικοποίησης – Πωλούνται Ελ. Βενιζέλος και ΕΛΠΕ

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην έναρξη των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης είπε πως «η κυβέρνηση θα κάνει ότι χρειάζεται για να σώσει τη ΔΕΗ, χωρίς νέες επιβαρύνσεις για τους καταναλωτές. Όπου απαιτείται θα ιδιωτικοποιηθούν δίκτυα και θα εντοπιστούν οι στρατηγικοί κακοπληρωτές που θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου». Και πρόσθεσε «αφού εξυγιανθεί η επιχείρηση θα αναζητηθεί στρατηγικός επενδυτής».

Ακόμη, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ πωλείται το 30% του Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος και ιδιωτικοποιούνται τα Ελληνικά Πετρέλαια.

Μίλησε για αξιοποίηση της περιουσίας του Δημοσίου, ενώ για τις ιδιωτικές επενδύσεις, τα γραφειοκρατικά εμπόδια που τις καθηλώνουν θα σαρωθούν. Η επένδυση στο Ελληνικό θα ξεκινήσει άμεσα και θα γίνει το σύμβολο της νέας Ελλάδας.

Δείτε όλα όσα εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Παίρνω σήμερα το λόγο με την ελπίδα να κάνω μία νέα αρχή στην πολιτική μας ζωή. Η λαϊκή εντολή υπήρξε σαφής και πεντακάθαρη. Είναι καιρός η Ελλάδα να πάει μπροστά. Θα τιμήσουμε στο ακέραιο την εντολή αυτή. Ζωντανά οι προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης.

Geplaatst door Kyriakos Mitsotakis op Zaterdag 20 juli 2019

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Μητσοτάκης: Μείωση κατά 22% του ΕΝΦΙΑ από τον Αύγουστο (video)

Τσίπρας: Τρολάρει Μητσοτάκη – «Τώρα είναι καλή η συμφωνία των Πρεσπών;» (video)