Η Παπακώστα «καρφώνει» Μητσοτάκη: Αποδέχεται ως σκάνδαλο την υπόθεση Novartis;3 Ιανουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 11:38 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:38 μμ


Ξεκάθαρες αιχμές για τη στάση που τηρεί η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφορικά με την προσπάθεια φυγής αλλά και τις δηλώσεις του Νίκου Μανιαδάκη, αφήνει η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής, Κατερίνα Παπακώστα.

Με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η κ. Παπακώστα ρωτά τον κ. Μητσοτάκη εάν αποδέχεται ότι υπάρχει σκάνδαλο με τη Novartis, εάν γνωρίζει κατά πόσο διέθετε πληροφορίες ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας και εάν γνωρίζει κατά πόσο είπε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές τις πληροφορίες που διέθετε.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Παπακώστα

«Προς Αρχηγό Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη… α) Αποδέχεται ως σκάνδαλο την υπόθεση της Novartis; β) Γνωρίζει ο παρολίγον φυγάς πληροφορίες και γεγονότα για το σκάνδαλο της Novartis; γ) Είπε στις Αρχές όλα όσα γνωρίζει; Αυτά προς το παρόν….», έγραψε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Προς Αρχηγό Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη… α) Αποδέχεται ως σκάνδαλο την υπόθεση της Novartis; β)…

Geplaatst door Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου op Donderdag 3 januari 2019

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Τα έξι ερωτήματα που «καίνε» Μανιαδάκη και ΝΔ

Ο ΣΚΑΪ παραδέχεται ότι ο Μανιαδάκης ήταν ανοιχτός για εισοδήματα που δεν προέκυπταν από τις δηλώσεις του (video)

Παύλος Πολάκης: H απάντηση στην ανακοίνωση Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων