Η Σβίγκου «καρφώνει» τον Μητσοτάκη για τις συντάξεις (video)12 Δεκεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 5:52 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:00 μμ


Ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter έκανε η Ράνια Σβίγκου, στήνοντας στον τοίχο τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις συντάξεις.

«Ο κ. Μητσοτάκης εκφόβιζε τους συνταξιούχους ότι η κυβέρνηση θα κόψει 2 (!) συντάξεις κ την ίδια στιγμή παραδεχόταν ότι ο ίδιος δεν θα τις επαναφέρει. Τελικά, δεν θα γίνει καμία μείωση, ενώ 620χιλ συνταξιούχοι θα δουν αυξήσεις σε συντάξεις. Κουράγιο και πάλι», αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Παραπέμπει μάλιστα, σε βίντεο του προέδρου της ΝΔ κατά τη συζήτησή του με συνταξιούχους.

 

Κατρούγκαλος: Απαράδεκτος ο συσχετισμός της μη περικοπής των συντάξεων με τη συμφωνία των Πρεσπών

Εντελώς απαράδεκτο χαρακτήρισε τον δήθεν συσχετισμό ανάμεσα στη μη περικοπή των συντάξεων και τη συμφωνία των Πρεσπών που έκανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στη βουλή, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος.

«Η Νέα Δημοκρατία επιχειρεί να συκοφαντήσει την κυβέρνηση για ένα θέμα το οποίο ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. Αυτό που έγινε στο θέμα των συντάξεων είναι ότι οι Ευρωπαίοι αντιλήφθηκαν ότι δεν ήταν αναγκαία η περικοπή εφόσον είχαν επιτευχθεί οι δημοσιονομικοί στόχοι», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών.

 

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: ΠΡΑΤΤΩ: Ζητά από τον Τσίπρα να αποδοκιμάσει τον Καμμένο για συκοφαντία

ΚΙΝΑΛ: Τανιμανίδης, Χαρδαβέλλας και Ασκητής στις λίστες των υποψηφίων