Κακλαμάνης: «Πυρά» κατά Μαξίμου – Μιχαηλίδου25 Ιουλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 6:31 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 7:57 μμ


Ευθείες βολές προς τους «νέους υπουργούς» εξαπέλυσε ο Νικήτας Κακλαμάνης καλώντας τους «να ακολουθήσουν τη συνταγή του πρωθυπουργού, ο οποίος είπε ‘πολλή δουλειά και λίγα λόγια’»!

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής έθεσε στο στόχαστρο τον Στέλιο Πέτσα, διότι «δεν είναι δουλειά του κυβερνητικού εκπροσώπου να ανακοινώνει πότε θα συνεδριάσει η Βουλή. Ο πρόεδρος της Βουλής συνεννοείται με την κυβέρνηση και έρχεται και εισηγείται ο πρόεδρος της Βουλής στη Διάσκεψη των Προέδρων πότε θα συνεδριάσει η Βουλή. Ζήτησα να μην επαναληφθεί αυτό, γιατί δεν είναι σωστό».

Σημειώνεται πως ο κ. Πέτσας, στο πλαίσιο της επίσημης ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ανακοίνωσε τα χρονοδιαγράμματα κατάθεσης και ψηφοφορίας των πρώτων τριών νομοσχεδίων στη Βουλή.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης «αδειάζει» τη Δόμνα Μιχαηλίδου

«Το να βάζει ηλικιακά όρια σήμερα πρέπει να το ξανασυζητήσουμε» ήταν, επιπλέον, η φράσηάδειασμα του Ν. Κακλαμάνη προς την υφυπουργό Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου που προανήγγειλε «επίδομα στις γυναίκες που τεκνοποιούν σε ηλικία κάτω των 30 ετών». Ο κ. Κακλαμάνης σημείωσε ότι «η πρόθεση δεν ήταν κακή», ωστόσο συνέστησε σε αιχμηρούς τόνους: «Πρώτα σκεφτόμαστε, πρώτα προγραμματίζουμε, καταλήγουμε και ύστερα ανακοινώνουμε».

Οι δηλώσεις του Ν. Κακλαμάνη αποτυπώνουν -για πολλούς εντός της ΝΔ– τη δυσαρέσκεια «γαλάζιων» βουλευτών για την πληθώρα (21) τεχνοκρατών -εξωκοινοβουλευτικών υπουργών στο κυβερνητικό σχήμα.

Πηγή: Εφημερίδα «Η Αυγή» 

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Γιατί με το επίδομα για μητέρες κάτω τον 30 «καλωσορίζουμε» το 1950

Μετακλητοί: Όχι μόνο δεν μειώθηκαν αλλά… αυξήθηκαν

Τσίπρας – Βαρουφάκης: Το πρώτο τετ-α-τετ μετά το 2015 (photo – video)