Καμμένος: Έξαλλος με την ορκωμοσία Κουίκ – «Ούτε ο Παττακός δεν τα έκανε»11 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:34 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:35 μμ


Με μια οργισμένη ανάρτηση στο Twitter σχολίασε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, την ορκωμοσία του ανεξάρτητου βουλευτή Τέρενς Κουίκ.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών και πρώην στέλεχος των ΑΝΕΛ πήρε τη θέση του Θανάση Παπαχριστόπουλου, ο οποίος, ως γνωστόν, παραιτήθηκε από βουλευτής την περασμένη Παρασκευή, μετά από την κύρωση από την Βουλή των Ελλήνων του πρωτοκόλλου ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ.

Ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας επιτέθηκε, για μια ακόμα φορά, κατά του πρώην συνεργάτη του, κατηγορώντας τον ότι ορκίστηκε χωρίς καν τυπική επιστολή ανεξαρτητοποίησης από τους ΑΝΕΛ, ως όφειλε.

Η ανάρτηση του Πάνου Καμμένου

«Πριν πάρουμε επιστολή η απόφαση του Βούτση για διάλυση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ ο Κουίκ ορκίστηκε χωρίς καν τυπική επιστολή ανεξαρτητοποίησης ως οφείλει, στο κόμμα που εξελέγη, αναπληρωτής και μάλιστα σαν 22 ανεξάρτητος βουλευτής. Ούτε ο Παττακός δεν τα έκανε».

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Βουλή: Ορκίστηκε βουλευτής ο Τέρενς Κουίκ – Του «την έπεσε» ο Καμμένος

Το «ξεχασμένο» επεισόδιο στην ΚΟ των ΑΝΕΛ που εκθέτει Καμμένο

Ο Μητσοτάκης εύχεται… ανορθόγραφα στον Λάνθιμο και το τρολάρισμα «πάει σύννεφο»