Καταπέλτης ο Αντώναρος κατά της Σπυράκη21 Απριλίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 7:39 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 7:39 μμ


Όπως αναμενόταν, ο Ευάγγελος Αντώναρος δεν έμεινε αμέτοχος στην κόντρα που μαίνεται ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και την εφημερίδα «Δημοκρατία» με αιχμή του δόρατος τη Μαρία Σπυράκη.

Η εφημερίδα «Δημοκρατία» αναφέρεται στο σημερινό της πρωτοσέλιδο την εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ υπό τον τίτλο «Μιλάνε όλοι μιλάει και η Σπυράκη», σημειώνοντας «Η πράσινη Μαρία επιτίθεται στην Δημοκρατία επειδή την ενοχλούν τα πρωτοσέλιδά της» με αξιωματική αντιπολίτευση να απαντά χαρακτηρίζοντας την εφημερίδα ως «Δούρειος Ίππος του ΣΥΡΙΖΑ».

Με ανάρτησή του ο διαγραφείς από τη Νέα Δημοκρατία Ευάγγελος Αντώναρος, στράφηκε και αυτός με τη σειρά του στο πολιτικό παρελθόν της της σημερινής εκπροσώπου του κόμματος.

«Αυτό έλειψε δα να μας δίνει μαθήματα ελευθεροτυπίας και δημοκρατίας η εν πολλαις αμαρτίαις περιπεσούσα εκπροσωπος της ΝΔ. Λες και δεν την ξέρουνε από που κρατάει η πολιτική της σκούφια! Λες και δεν ξέρουμε τι βρισιές εκστόμιζε κάτω από τις νερατζιές του Μαξίμου εναντίον της κυβερνησης και του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή πριν βγει στον αέρα! Λες και δεν ξέρουμε γιατι διατηρει τη θεση της ευρωβουλευτού παραλληλα με τα καθήκοντα που είναι χρονικά ασύμβατα!», έγραψε στο προφίλ του στο facebook.

Πρόσθεσε μάλιαστε «εμείς φυσικά θα εξακολουθούμε να διαβάζουμε τη δημοκρατια, τα Νεα, τη Καθημερινη, την Εφημερίδα των συντακτών κι ο,τι άλλο επιλέγουμε. Και το εν λόγω πρόσωπο θα είναι ντροπή ως εκπρόσωπος στην παράταξη που ιδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλης. Ο Τάκης Λαμπρίας, ο Αθανάσιος Τσαλδάρης, ο Βύρων Πολύδωρας, ο Βασίλης Μαγγίνας, ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος κι ο υποφαινόμενος δεν έχουν καμιά σχέση μαζί της».

Αυτό έλειψε δα να μας δίνει μαθήματα ελευθεροτυπίας και δημοκρατίας η εν πολλαις αμαρτίαις περιπεσούσα εκπροσωπος της…

Geplaatst door Evangelos Antonaros op Zaterdag 21 april 2018