ΚΙΝΑΛ: H περίεργη σιωπή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη15 Μαρτίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 5:23 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:23 μμ


Όσο πλησιάζουμε στις… πολλαπλές εκλογικές αναμετρήσεις και ανοίγει ο καιρός, όλα τα πολιτικά στελέχη «βγαίνουν στη ρούγα», ξετυλίγουν τους πολιτικούς σχεδιασμούς τους και επιχειρούν να πλασαριστούν για την «μάχη του σταυρού».

Ωστόσο, σε ό,τι αφορά το Κίνημα Αλλαγής, ένα άλλοτε προβεβλημένο στέλεχος προς το παρόν διατηρεί χαμηλό προφίλ. Ο λόγος για τον πρώην υπουργό και γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που δεν έχει ξεκινήσει τις δημόσιες εμφανίσεις και, γενικώς, δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για τα σχέδια και τις επιδιώξεις του.

Αν αυτή η παρατεταμένη σιωπή συνδυαστεί με πληροφορίες πως ο πρώην υπουργός διατηρεί ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τότε δημιουργείται ένα… εύφλεκτο κοκτέιλ που βάζει «φωτιά» σε πολλά εκρηκτικά σενάρια. Σενάρια τα οποία θέλουν τον πρώην υπουργό να βρίσκεται στο στόχαστρο του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της διεύρυνσης που επιδιώκει ο αρχηγός τηςαξιωματικής αντιπολίτευσης.

Άλλωστε, ειδικά με την οικογένεια Μητσοτάκη ο πρώην υπουργός έχει προνομιακές σχέσεις, αφού πιστώνεται την εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη» όταν ήταν υπουργός Δημοσίας Τάξεως.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Το «φλερτ» Βενιζέλου – ΝΔ έγινε… πρώτο θέμα

«Εμφύλιος» στη ΝΔ: Ρουκέτες Μεϊμαράκη σε Άδωνι