Με ποιον κορυφαίο πολιτικό συνέφαγε ο Δημήτρης Κοντομηνάς (photo)17 Απριλίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 1:13 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:15 μμ


Ο επικεφαλής του ALPHA Δημήτρης Κοντομηνάς βρέθηκε στην Κύπρο προκειμένου να κάνει τη μεταβίβαση του ALPHA Κύπρου στον ιδιοκτήτη της λιανικής αλυσίδας Αλφαμεγα Ανδρέα Παπαέλληνα.

Το βράδυ της Κυριακής μάλιστα ο πρόεδρος της κυπριακής δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης έκανε το τραπέζι στους Έλληνες φιλοξενούμενους και στον Κύπριο επιχειρηματία που εξαγόρασε το κανάλι.

Παρών και ο Δήμος Βερύκιος ο οποίος αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή του Alpha, ότι ο Νίκος Αναστασιάδης ήταν ευδιάθετος και είχε μακρά συνομιλία με τον Δημήτρη Κοντομηνά στον οποίο εξηγούσε το «μυστικό» της ανάπτυξης στην Κύπρο που δεν είναι άλλο από τη συνεργασία του δημόσιου με τον ιδιωτικό τομέα!

Πάντως την παράσταση στο σπίτι του προέδρου της κυπριακής Δημοκρατίας παρουσία της οικογένειας και των θυγατέρων του, έκλεψε το αγαπημένο σκυλάκι του Νίκου Αναστασιάδη που πήγαινε από αγκαλιά σε αγκαλιά!