Μπέτυ Μπαζιάνα: Ποια η σχέση της με την Περιστέρα Μπαζιάνα του ΚΚΕ7 Μαΐου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 4:51 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 4:51 μμ


Το φως της δημοσιότητας είδε χθες ένα ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, από τον δήμο Καρδίτσας, το οποίο περιελάμβανε το όνομα Περιστέρα Μπαζιάνα. Φυσικά, αυτό προκάλεσε απορία, καθώς αυτό είναι και το όνομα της συντρόφου του πρωθυπουργού, την οποία φωνάζουν Μπέτυ.

Προφανώς, πρόκειται για συνωνυμία, όχι για το ίδιο πρόσωπο, ωστόσο οι δύο γυναίκες είναι και συγγενείς! Η υποψήφια του ΚΚΕ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, μιλώντας στο κανάλι του Open, αποκάλυψε πως είναι ξαδέρφη της Μπέτυς Μπαζιάνα.

«Είμαι ΚΚΕ από συνείδηση. Ο πατέρας μου έκανε εξορία και όταν έφυγε από τη ζωή μπήκα εγώ στη θέση του στο ψηφοδέλτιο. Με την Μπέτυ είμαστε ξαδέρφες, αλλά ποτέ δεν μου είπε τι να κάνω ούτε εγώ σε εκείνη. Άλλωστε η κομματική και πολιτική μου θέση είναι ξεκάθαρη. Την αγαπώ και τη σέβομαι αλλά αυτό είναι άλλο από τις πολιτικές μας πεποιθήσεις. Είναι η τρίτη φορά που είμαι υποψήφια. Θα είμαι παρούσα πάντα και όποτε μου ζητηθεί από το κόμμα», τόνισε χαρακτηριστικά η ξαδέρφη της Μπέτυς Μπαζιάνα.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Η… Περιστέρα Μπαζιάνα υποψήφια με το ΚΚΕ (photos)

Γιάννης Λοβέρδος: Πίστεψε στα αλήθεια ότι η Μπαζιάνα κατεβαίνει με το ΚΚΕ (photo)