Μπογδάνος: Νέο παραλήρημα – Θα γκρεμίσει την ΕΡΤ με εκσκαφέα (video)10 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:02 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:07 πμ


Μετά το άθλιο σχόλιο που έκανε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος υποστήριξε και σιγόνταρε έναν χρυσαυγίτη, που ήθελε να γκρεμίσει την ΕΡΤ με τανκ, προτρέποντάς τον να ψηφίσει σωστά στις επερχόμενες εκλογές, ώστε αυτό να γίνει πραγματικότητα, προκάλεσε σάλο και αντιδράσεις. 

Χθες, Σάββατο, ο δημοσιογράφος, καλεσμένος στο παλιό του κανάλι, τον ΣΚΑΪ, «παραδέχτηκε» το λάθος του για αυτό του το σχόλιο, αλλά μόνο για το κομμάτι που αφορούσε τον τρόπο γκρεμίσματος, δηλαδή το τανκ. Συγκεκριμένα, είπε πως, πλέον, θέλει να γκρεμίσει την ΕΡΤ με εκσκαφέα- φορτωτή.

Αποκάλυψε, όμως, το όραμά του για το κτήριο της δημόσιας τηλεόρασης, ώστε μετά το γκρέμισμα να μην πάει χαμένο… Θα μπορούσε, λέει, να μετατραπεί σε campus για τους αριστούχους μαθητές, τα σχολεία των οποίων «κλείνει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Δείτε το σχετικό βίντεο

«Πριονοκορδέλα» Μπογιόπουλου: Τενεκές ο Μπογδάνος

Σφοδρή επίθεση από τη σελίδα του στο Facebook εξαπέλυσε ο Νίκος Μπογιόπουλος στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, με αφορμή το σχόλιο στο twitter περί… εισόδου τανκ στην ΕΡΤχαρακτηριζόντάς τον «τενεκέ».

Ο δημοσιογράφος σχολίασε τον διάλογο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στο twitter με ακόλουθούς του με τον δικό του καυστικό τρόπο. Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι ο Μπογδάνος «κάνει θόρυβο σαν τενεκές» για λόγους ψηφοθηρίας, αφού είναι γνωστό ότι θα κατέβει υποψήφιος στις επόμενες εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Μπογιόπουλου:

Στο πλαίσιο της τακτικής «κάνω θόρυβο για να υπάρχω», ο υποψήφιος (;) με τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές, ο Μπογδάνος, ξεκίνησε την ψηφοθηρία. Τάζει σε φασίστες στο τουίτερ πως θα ικανοποιήσει μετεκλογικά το αίτημά τους να σταλούν… τανκς για την κατεδάφιση της ΕΡΤ.
Ο Μπογδάνος γνωρίζει ότι είναι ένας τενεκές. Απο εδώ ξεκινά το μαρτύριο. Πως να κρύψεις ότι είσαι τενεκές όταν η επιβεβαίωση της ύπαρξής σου είναι να κάνεις θόρυβο ως τενεκές;
Εχουμε, δηλαδή, ένα είδος πραγματικά για λύπηση: Ως τενεκέδες είναι ρυθμισμένοι να προκαλούν για να υπάρχουν. Μα κάθε φορά που το κάνουν, βιώνουν το μαρτύριο της κοινοποίησης (από τους ίδιους) του πόσο τενεκέδες είναι. Μη μπορώντας, δε, να τα βάλουν με τη φύση τους, είναι καταδικασμένοι σε ένα και μόνο τρόπο ζωής: Αυτοεπιβεβαίωση δια του αυτοεξευτελισμού…
Θα αναρωτηθεί κανείς: «Μα, ακόμα κι έτσι, ένα όριο ξεφτίλας, δεν υπάρχει»; Κι αν υποθέσουμε ότι υπάρχει όριο ξεφτίλας, προφανώς θα αφορά στους «απλούς» τενεκέδες.
Γιατί στην περίπτωση εκείνων που στην τακτική της «θορυβώδους πρόκλησης» φτάνουν να προσθέτουν ακόμα και τη θωπεία στο ναζισμό, τότε μιλάμε για τενεκέδες στο τετράγωνο.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Παραλήρημα Μπογδάνου με εισβολή τανκς στην ΕΡΤ

Μπογδάνος: «Κρυφοναζίδιο» – Ο Πολάκης «ξεσκίζει» τον δημοσιογράφο για την ΕΡΤ