Μπογδάνος: Σιγή ιχθύος από τη ΝΔ – Νέα επίθεση κατά της ΕΡΤ (photo)11 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 12:54 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:54 μμ


Πλήθος αντιδράσεων έχει προκαλέσει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος τις τελευταίες μέρες, μετά την υποστήριξη που εξέφρασε σε χρυσαυγίτη που ήθελε να γκρεμίσει την ΕΡΤ με τανκ. Η ειρωνεία, μάλιστα, είναι πως ο δημοσιογράφος «προσπάθησε» να διορθώσει την αρχική του δήλωση, λέγοντας πως δεν χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί τανκ, καθώς αρκεί και ένας εκσκαφέας για να διαλυθεί το κτήριο της δημόσιας τηλεόρασης. 

Νέα επίθεση κατά της ΕΡΤ

Με νέο tweet του, ο Μπογδάνος, επιτίθεται και πάλι στο κανάλι της ΕΡΤ αναφέροντας: «Από χθες βάλλομαι από τα μέσα της κυβέρνησης, ανώνυμα κι επώνυμα, με ψεύδη, ύβρεις και απειλές. Αφορμή ότι εξέφρασα με λάθος τρόπο τη θέση ότι η ΕΡΤ πρέπει να κλείσει. Η ΕΡΤ που με βρίζει, που πληρώνω, αλλά αρνείται να με βγάλει αέρα, η ΕΡΤ που κατάντησε αριστερογκεμπελικό ηχείο».

Δείτε το σχετικό tweet

Σιγή ιχθύος από τη ΝΔ

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό, κυκλοφορεί έντονα η φήμη πως ο δημοσιογράφος θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία, στις επερχόμενες εκλογές. Ο ίδιος από την πλευρά του δεν συμμερίζεται τα εν λόγω δημοσιεύματα και διαψεύδει το γεγονός ότι προανήγγειλε την υποψηφιότητά του ο Άδωνις Γεωργιάδης σε εκδήλωση του κόμματος.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι η Πειραιώς δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα με ανακοίνωσή της πάνω στο ζήτημα.

«Κόπηκε» από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ μετά τις ακραίες δηλώσεις του

Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν θα είναι τελικά, υποψήφιος στις εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

Μετά τις δηλώσεις για τανκς στην ΕΡΤ

Η οριστική απόφαση ελήφθη την περασμένη Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες του News247.

Όμως ο κ.Μπογδάνος, την υποψηφιότητα του οποίου προωθούσε βασικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, είχε εδώ και πολύ καιρό προκαλέσει δυσαρέσκεια σε μεγάλο κομμάτι της ΝΔ και στο Μοσχάτο.

Μετά το θόρυβο που είχε προκαλέσει ο διάλογος του δημοσιογράφου στο twitter με τον χρήστη, ο οποίος στο προφίλ του είχε τη σβάστικα, ο κ. Μπογδάνος είχε προσπαθήσει να δικαιολογηθεί με το επιχείρημα ότι απλώς συνέστησε σε έναν χρυσαυγίτη να ψηφίσει ΝΔ.

“Οι μαδουροφασίστες της πολιτικής ορθότητας θίχτηκαν που είπα σε ΧΑυγίτη να ψηφίσει ΝΔ για να πάψει η ασυδοσία της ΕΡΤ. Λογικό. Θέλουν τους δεξιούς κάτω από την φτερούγα των φίλων τους, των νεοναζί, να ψηφίζουν ΟΧΙ και Θάνου. Χτυπηθείτε όσο θέλετε, αλλά αυτά που ξέρατε ξεχάστε τα” έγραψε στο twitter ο δημοσιογράφος. Ξέχασε βεβαίως ότι δεν είχε απλώς καλέσει έναν πολίτη να ψηφίσει ΝΔ αλλά είχε συμφωνήσει ουσιαστικά με σχόλιο για εισβολή με τανκς στο ραδιομέγαρο. Στη συνέχεια και ενώ οι αντιδράσεις και τα επικριτικά δημοσιεύματα πλήθαιναν, ο κ.Μπογδάνος επιχείρησε να παρουσιάσει τις εναντίον του επιθέσεις ως υποκινούμενες από το ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Μπογδάνος: Νέο παραλήρημα – Θα γκρεμίσει την ΕΡΤ με εκσκαφέα (video)

«Πριονοκορδέλα» Μπογιόπουλου: Τενεκές ο Μπογδάνος

Μπογδάνος: «Κρυφοναζίδιο» – Ο Πολάκης «ξεσκίζει» τον δημοσιογράφο για την ΕΡΤ