Ο τσακωμός του Γιάνη Βαρουφάκη με τον Παντελή Καψή στον Λυκαβηττό3 Οκτωβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 5:31 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:31 μμ


Ο Παντελής Καψής με ανάρτηση του στο Facebook έφερε στη δημοσιότητα τον έντονο διάλογο που είχε με τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη κατά τη διάρκεια του πρωινού του τζόκινγκ στον Λυκαβηττό.

Ο δημοσιογράφος διαμαρτυρήθηκε στον κ.Βαρουφάκη όταν το σκυλάκι του έπεσε προς το μέρος του, προφανώς για να του δείξει τη συμπάθεια του, αλλά, όπως λέει, στην συνέχεια εξεπλάγην από την απόκριση του Γιάνη Βαρουφάκη.

Δείτε τι έγραψε στο Facebook ο δημοσιογράφος:

“Πρωινό λαχείο…

Τρέχω το πρωί στον Λυκαβηττό όταν ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι ένας σκύλος έρχεται τρέχοντας από πίσω κατά πάνω μου. Για λίγες στιγμές τρομάζω, δεν ξέρω αν είναι φιλικός ή αν θα το δει κυνηγός καθώς τρέχει από πίσω μου.

Πηγαίνω πιο σιγά και πέφτει με όλη την φόρα πάνω μου. Ευτυχώς κάπως στο πλάι και δεν χάνω την ισορροπία μου. Το αφεντικό του, περίπου 50 μέτρα πίσω, δεν έχει κάνει καμία ροσπάθεια να τον σταματήσει, γυρνάω και δείχνω την ενόχλησή μου με μια κίνηση απελπισίας απλώνοντας τα χέρια μου.

Ο σκύλος ωστόσο είναι φιλικός και μετανιώνω, πόσο μάλλον που βλέπω ότι ιδιοκτήτης είναι ο Βαρουφάκης και άλλο τα πολιτικά άλλο οι ανθρώπινες σχέσεις. Έτσι όταν διασταυρωνόμαστε ξανά μισοχαμογελώντας λέω ότι απλώς με τρόμαξε για να πάρω την απίστευτη απάντηση ότι δεν πρέπει να είμαι εγωϊστής, τον λόφο τον μοιραζόμαστε!

Τα παίρνω, του λέω ότι αν δεν μπορεί να ελέγξει τον σκύλο του να τον έχει με λουρί και παίρνω την επίσης απίστευτη απάντηση ότι πώς αλλιώς θα μάθει; Το βρίσκει μάλιστα έξυπνο και προσθέτει ότι αυτό που λέω είναι αντιφατικό! Προφανώς εκτός από την αγένεια δεν έχει και ιδέα από σκύλους. Θα μου πείτε όταν δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του, ο σκύλος είναι πταίσμα…

ΥΓ. Τρέχω χρόνια σε μονοπάτια, είχα πολύ χειρότερες συναντήσεις με σκύλους, πρώτη φορά αντί για μια ένδειξη κατανόησης αν όχι συγγνώμης ζητάνε και τα ρέστα”. 

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Τρολάρισμα Καμμένου στην «καφενόβιο πράκτωρ ΘΟΥΒΟΥ» Σπυράκη