Ο ξέφρενος χορός Αβραμόπουλου στον γάμο δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ (video)29 Οκτωβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 9:39 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:40 πμ


Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία.

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο Μανώλη Κωστίδη και την Δανάη Βασιλάκη, οι οποίοι τέλεσαν προ ημερών τον πολιτικό γάμο και, το Σάββατο 13/10, ήταν η σειρά του θρησκευτικού.

Απόψε παντρεύουμε τον Manolis Kostidis στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Και στα δικά σας

Geplaatst door Δημήτρης Οικονόμου op Zaterdag 13 oktober 2018

Ακολούθησε βέβαια και το εθιμοτυπικό γαμήλιο γλέντι, στο οποίο παρευρέθησαν και αρκετοί δημοσιογράφοι, συνάδελφοί του δημοσιογράφου από το κανάλι του Φαλήρου, ενώ καλεσμένοι ήταν και άλλα σημαντικά πρόσωπα, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από τη γειτονική χώρα όπου διαμένει μόνιμα το ζευγάρι.

Ανάμεσα στους καλεσμένους το παρόν έδωσε και ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Σε βίντεο που δημοσιοποιεί η εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ καταγράφεται μάλιστα ο ίδιος να μετέχει στο γλέντι, χορεύοντας και… τραγουδώντας, μαζί με τον νεόνυμφο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ο Δημήτρης Οικονόμου καταγράφει από άλλη γωνία το ίδιο συμβάν με το κινητό του, ενώ σε λίγο, θα συμμετάσχει και αυτός στο χορό.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Τσακώθηκαν … ξανά Μπουτάρης-Λεβέντης – «Πάλι το ίδιο;» (video)

Το doodle αντιγράφει το σήμα της ΝΔ – Αλλάζει ανάλογα με την περίσταση