Πάνος Καμμένος: Γλέντησε στον Γονίδη – Χόρεψε το «Απ’ τα ψηλά στα χαμηλά» (video)18 Ιανουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 1:30 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:30 μμ


Ξεσηκώθηκε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος πήγε να γλεντήσει στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούν ο Σταμάτης Γονίδης και ο Νίκος Μακρόπουλος, όταν άκουσε τους στίχους «Από τα ψηλά στα χαμηλά και από τα πολλά στα λίγα».

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποφάσισε μετά από μία δύσκολη εβδομάδα, λόγω του διαζυγίου ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ που «έφερε» και την παραίτησή του από ΥΕΘΑ, να το ρίξει έξω και να επισκεφτεί το βράδυ της Πέμπτης το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται οι δύο τραγουδιστές.

Ο πρώην Υπουργός Εθνικής Αμυνας δεν δίστασε να ανέβει στην πίστα και να χορέψει ζεϊμπέκικο την ώρα που ο Γονίδης ερμήνευε το τραγούδι του αείμνηστου Στέλιου Καζαντζίδη «Απ΄τα ψηλά στα χαμηλά».

Ο Πάνος Καμμένος δεν χόρεψε όλο το τραγούδι, καθώς αφού έκανε μερικές φιγούρες, έχοντας μία παρέα από άνδρες να του βαράνε παλαμάκια, έδωσε ένα φιλί στον Σταμάτη Γονίδη και αποχώρησε από την σκηνή του νυχερινού κέντρου.

Δείτε το ζεϊμπέκικο του Καμμένου 

Πάντως αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που ο Πάνος Καμμένος ανέβηκε στην σκηνή, καθώς μετά από κάλεσμα του Νίκου Μακρόπουλου, ο βουλευτής ανέβηκε και πάλι για να τραγουδήσει μαζί του.

Ακούστε τον Πάνο Καμμένο να τραγουδάει

 

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: O Παππάς «τρολάρει» άγρια Μητσοτάκη: «Kάνε ντιμπέι ρε» που λέει κι ο Αλέφαντος (video)

Ευάγγελος Αντώναρος: Αφού είναι τόσο σίγουρος ο Μητσοτάκης, γιατί φοβάται το debate;

Πολάκης: Η αποστομωτική απάντηση στην Σπυράκη για τις εκλογές

Ανδρέας Παπανδρέου (1993): Ο Μητσοτάκης μας δέσμευσε σε συμβιβασμό με τον όρο «Μακεδονία» ως τη μόνη λύση (video)