Παραλήρημα Μπογδάνου με εισβολή τανκς στην ΕΡΤ7 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 3:52 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:23 μμ


Η Νέα Δημοκρατία ήρε το εμπάργκο της στην ΕΡΤ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι υποστηρικτές συμφωνούν ή ότι θέλουν το καλό της δημόσιας ενημέρωσης. Ο γνωστός και μη εξαιρετέος για τις απόψεις του δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, έκανε μία δήλωση που μάλλον δεν κινείται στο πλαίσιο της δημοκρατίας.

Τανκς και “Ηλία ρίχ’ το” στην ΕΡΤ

Όλα ξεκίνησαν όταν το e-tetradio.gr έκανε ένα tweet που απλά έγραφε “Δεν έχετε ιδέα τι έχει να γίνει στην ΕΡΤ αν βγει η Νέα Δημοκρατία” με τον πρώην δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ να απαντάει ότι επιβεβαιώνει. Στην συζήτηση μπαίνει ένα προφίλ με φωτογραφία της Χρυσής Αυγής ο οποίος… λαχταράει είσοδο των τανκς στη δημόσια τηλεόραση και θυμάται τη γνωστή σκηνή “Ηλία ρίχ’ το” από την ταινία “Όλα είναι δρόμος”.

Τανκς να επεμβαίνουν στην ΕΡΤ δεν είναι κάτι που θα το χαρακτήριζε κάποιος δημοκρατικό, σύμφωνο με το Σύνταγμα και την ελευθερία της ελεύθερης ενημέρωσης.

Παρόλα αυτά, αντί να πάρει αποστάσεις από τέτοιες δηλώσεις, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απαντάει “Ψηφίστε σωστά και το ‘χουμε”. 

Αυτό σημαίνει ότι η Νέα Δημοκρατία ενστερνίζεται την άποψη για επέμβαση με αυτόν τον τρόπο στην ΕΡΤ ή μήπως ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν ακολουθεί απαραίτητα την πεπατημένη της ΝΔ και… λοξοκοιτάζει λίγο πιο Δεξιά, ίσως και Ακροδεξιά;

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: «Αυλικοί» του Άδωνι οι Πορτοσάλτε και Μπογδάνος