Πολάκης για ΠΟΕΔΗΝ: Δεν είναι συνδικαλισμός, είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία

9

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει μετά την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ ότι στο Αττικό Νοσοκομείο ακυρώνονται χημειοθεραπείες καρκινοπαθών ελλείψει φαρμάκων.

Στο κενό πέφτουν όμως, σύμφωνα με τη διοίκηση του Αττικού νοσοκομείου, οι καταγγελίες του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννακού, περί «ακύρωσης των προγραμματισμένων θεραπειών σε εξωτερικούς ασθενείς» του νοσοκομείου, εξαιτίας ελλείψεων σε φάρμακα και προσωπικό.

«Οι χημειοθεραπείες των ασθενών εκτελούνται κανονικά, καθόσον το νοσοκομείο προμηθεύεται τα απαραίτητα φάρμακα, κάνοντας χρήση του 40% του προϋπολογισμού του 2018», επισημαίνεται σε χθεσινή ανακοίνωση του Νοσοκομείου.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας με τη σειρά του, ήρθε να απαντήσει στη ΠΟΕΔΗΝ, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook:

«Αυτό πλέον δεν είναι συνδικαλισμός… Αυτό πλέον δεν είναι διατεταγμένη υπηρεσία…. Είναι αυτοϊκανοποίηση όταν σε ξεφτυλίζουν κάθε φορά που βγάζεις ανακοίνωση!», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης.

Αυτο πλέον δεν ειναι συνδικαλισμός…Αυτο πλέον δεν ειναι διατεταγμένη υπηρεσία …..ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΑΝ ΣΕ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !!!!!

Geplaatst door Παυλος Πολακης op maandag 8 januari 2018