Πού θα πάει ο Χιώτης μετά την αποχώρηση από το «Πρώτο Θέμα»5 Απριλίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 11:18 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 4:51 μμ


Όχι μόνο από τη διεύθυνση του ραδιοφώνου ραδιόφωνο αλλά και από όλα τα media του «Πρώτου Θέματος αποχωρεί ο Βασίλης Χιώτης και ίσως… από τη δημοσιογραφία.

Ήδη άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας διάφορα σενάρια για τις σκέψεις του. Η πολιτική είναι ένα από αυτά και δεν φαίνεται καθόλου περίεργο με βάση τις εκπομπές του στο ραδιόφωνο και τα άρθρα του, οι οποίες έδειχναν μια σαφή κλίση προς τη γαλάζια παράταξη.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επιθυμεί να πολιτευθεί με τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές, είτε στη Λέσβο είτε στην Αργολίδα. Ο δημοσιογράφος συνδέεται και με τις δυο περιοχές, αφού κατάγεται από τη Μυτιλήνη, ενώ διατηρεί ισχυρούς δεσμούς και με την περιοχή του Ναυπλίου και του Άργους.

Όμως όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει δώσει ακόμη το πράσινο φως διότι υπάρχουν εσωκομματικές αντιδράσεις.

Τι δηλώνει ο Βασίλης Χιώτης

Ο δημοσιογράφος από την πλευρά του παραδέχθηκε ότι όντως ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με το «ΘΕΜΑ» αλλά διέψευσε ότι επιθυμεί να πολιτευθεί με τη ΝΔ ή κάποιο άλλο κόμμα. Στο μέλλον θα φανεί αν το εννοεί…

Διαβάστε επίσης: Πού μετέφερε το «Έθνος» ο Σαββίδης μετά το «διαζύγιο» με τον Μάρη

Πώς όλα τα δελτία ειδήσεων των καναλιών είναι … πρώτα