Σάλος για Πρετεντέρη: Ονειρεύεται «λουκέτα» για Νέα Σελίδα, ΕΦΣΥΝ, Αυγή, Documento και ΕΡΤ8 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 4:20 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 4:42 μμ


Καταιγίδα επικριτικών σχολίων και σφοδρών αντιδράσεων έχει προκαλέσει η πρωτοφανής τοποθέτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη στη ραδιοφωνική του εκπομπή στο Θέμα fm.

Ειδικότερα ο, γνωστός για τις απόψεις του δημοσιογράφος ανέφερε: «Από το Μάιο, από το Σεπτέμβρη όλα αυτά θα αλλάξουν. Η Αυγή, η ΕΡΤ, η Εφημερίδα των Συντακτών, η Νέα Σελίδα, ο Ντοκουμέντος… να ζήσουμε να τους θυμόμαστε».

Ο Γιάννης Πρετεντέρης ακολουθεί το παράδειγμα του ομόσταβλού του στο Πρώτο Θέμα, Κωνσταντίνου Μπογδάνου ο οποίος μόλις χθες υιοθέτησε την άποψη για τανκς στην ΕΡΤ.

Ο κ. Πρετεντέρης αποδεικνύει για ακόμη μία φορά τη… δημοκρατική του ευαισθησία, ελπίζοντας να φιμωθεί όποια φωνή θεωρεί ότι δεν συμβαδίζει με τις εκάστοτε απόψεις του. Το γεγονός ότι στα συγκεκριμένα ΜΜΕ απασχολούνται πολλοί εργαζόμενοι είναι προφανώς για τον Γιάννη Πρετεντέρη μια ασήμαντη λεπτομέρεια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Μοιράζει λουκέτα σε ΜΜΕ ο Γιάννης Πρετεντέρης

Θα κλείσουν η Αυγή, η Νέα Σελίδα, η Εφημερίδα των Συντακτών, το Documento… μόλις βγει η Ν.Δ. προέβλεψε με χαρά ο Γιάννης Πρετεντέρης στο Θέμα 104.6

Geplaatst door left.gr op Vrijdag 8 februari 2019

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: «Πριονοκορδέλα» Μπογιόπουλου: Τενεκές ο Μπογδάνος

Μπογδάνος: «Κρυφοναζίδιο» – Ο Πολάκης «ξεσκίζει» τον δημοσιογράφο για την ΕΡΤ