«Πάρτι» στο διαδίκτυο για τον Βερύκιο που φοράει χακί (photo)11 Απριλίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 4:15 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 4:41 μμ


Στην… κορυφή των αναζητήσεων στη Google βρίσκονται οι λέξεις «επιστράτευση», «πόλεμος», «Τουρκία», αναφέρει η στήλη Πολιτικά Παρασκήνια της Εφημερίδας των Συντακτών.

«Κίνδυνος για ανεπιθύμητο ατύχημα στο Αιγαίο» είναι η νέα φράση-κλειδί της επικαιρότητας, με ειδήσεις για παραλίγο θερμά επεισόδια και χαμηλές… πτήσεις, προστίθεται στο δημοσίευμα.

Μέσα στον χαμό, ο δημοσιογράφος-τηλεσχολιαστής Δήμος Βερύκιος, πρόσφατα καταδικασμένος για ομοφοβικό – ρατσιστικό λόγο, ντύθηκε στο χακί σε έξαρση τουρκοφάγου πατριωτισμού, αναφέρει η στήλη.

Η φωτογραφία, που κυκλοφορεί ευρέως πλέον στο Διαδίκτυο, σχολιάζεται αναλόγως και δεν είναι λίγοι οι χρήστες των social media που διακωμωδούν τον δημοσιογράφο, ο οποίος κατά τα λοιπά, μας έχει συνηθίσει σε «εξάρσεις», κλάματα από τον αέρα του ραδιοφώνου και… άλλες γραφικότητες.

Διαβάστε ακόμηΠόσο και ποιο κανάλι πούλησε ο Δημήτρης Κοντομηνάς |Κοτζιάς – Ντάτσιτς τραγουδούν αγκαλιά το «Μη μου θυμώνεις μάτια μου» (video)Όταν ο Άδωνις… εξυμνούσε τον Ερντογάν