Σεισμός στην Τουρκία: To «ευχαριστώ» Τσαβούσογλου σε Δένδια25 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 2:08 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:11 μμ


Με αναρτήσεις του στην ελληνική, την αγγλική και την τουρκική γλώσσα ο Tούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου ευχαρίστησε τον Νίκο Δένδια για την άμεση τηλεφωνική επικοινωνία του μετά τον φονικό σεισμό των 6,8 Ρίχτερ, δείχνοντας αλληλεγγύη και ευχόμενος περαστικά.

«Ευχαριστώ εγκάρδια για την αλληλεγγύη του Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδος της γείτονάς μας, κ. Νίκου Δένδια, ο οποίος ευχήθηκε περαστικά τηλεφωνώντας αμέσως μετά από το σεισμό» έγραψε στα ελληνικά.

Υπενθυμίζεται ότι στη χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Τούρκο ομόλογό του, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας εξέφρασε την αλληλεγγύη και την αμέριστη συμπαράσταση της Ελλάδας στον τουρκικό λαό και την τουρκική κυβέρνηση, καθώς και την απόλυτη ετοιμότητα της χώρας μας να συντρέξει άμεσα τις προσπάθειες των τουρκικών αρχών για την παροχή κάθε απαραίτητης βοήθειας προς τους πληγέντες.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Σεισμός στην Τουρκία: Τραγικές εικόνες – Αυξάνονται τα θύματα (photos-videos)

Γεννηματά: Το μήνυμα για τον σεισμό στην Τουρκία