ΣΚΑΪ: «Συγχαρητήρια» Οικονόμου για τον λαϊκισμό Βορίδη για τη συμφωνία Τσίπρα – Ιερώνυμου (video)7 Νοεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 10:34 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:37 πμ


Από νωρίς το πρωί έχει ξεκινήσει ο «ιερός πόλεμος» του ΣΚΑΪ για την παρουσίαση της συμφωνίας Τσίπρα – Ιερώνυμου, που ανακοινώθηκε το βράδυ της Τρίτης.

Την παρέμβαση των ιερωμένων, κάποιοι από τους οποίους έκαναν λόγο για «ανένδοτο» κατά της ιστορικής συμφωνίας με αιχμή τη μισθοδοσία των κληρικών, συμπλήρωσε εξαιρετικά ο Μάκης Βορίδης, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του σταθμού «Σήμερα».

Ο γαλάζιος βουλευτής δε θα μπορούσε να λείψει από το πάνελ που έχει αυτή τη θεματολογία ενώ προσάρμοσε ακόμα και τη… γραβάτα του σε αυτή. Όπως επισήμανε η Μαρία Αναστασοπούλου η γραβάτα αυτή «δεν είναι καθόλου τυχαία» και πώς θα μπορούσε άλλωστε: είναι γεμάτη… σταυρούς.

«Μπράβο, συγχαρητήρια» (;) σχολίασε ο Δημήτρης Οικονόμου, ενώ ο κ.Βορίδης απέρριψε τους ισχυρισμούς περί σημειολογίας και είπε πως απλώς του αρέσει αυτή η γραβάτα. Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ επανήλθε και επισήμανε αυτό που σκεφτόμασταν κι εμείς: «ναι, καλά…».

Δείτε το απόσπασμα:

Υπενθυμίζεται ότι  ο κ.Βορίδης είχε αναφέρει πως «δεν θα μπορούμε να βάλουμε φάτνη, δεν θα μπορούμε να γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα δημόσια» σε τοποθέτηση του για το ίδιο θέμα, αλλά ο κ.Αμυράς, επίσης καλεσμένος στο «Σήμερα» έβαλε το θέμα στη πραγματική του βάση σημειώνοντας ότι η ουσία είναι σε άλλους σταυρούς.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Χαλαρό το κλίμα στην ΚΟ της ΝΔ – Αγκαλιές, φιλιά και …πηγαδάκια (photos)

Το σχόλιο Ακριβοπούλου για τη συνάντηση Τσίπρα – Ιερώνυμου που φέρνει εξελίξεις (video)