Τσίπρας: Η φραστική επίθεση στο αεροπλάνο για τη Μακεδονία (video)18 Οκτωβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 11:21 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:51 μμ


Ένα απρόοπτο επεισόδιο είχε να αντιμετωπίσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες, καθώς δέχτηκε φραστική επίθεση για τη Μακεδονία.

Η Γεωργία Μπιτάκου, δημοσιογράφος και «σημαιοφόρος» του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία, βρέθηκε στην ίδια πτήση με τον Αλέξη Τσίπρα και τον προσέγγισε για να του μιλήσει με σκληρά λόγια σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η Γεωργία Μπιτάκου είπε: «Ξεπούλησες την πατρίδα, είσαι προδότης, έπρεπε να είσαι φυλακή» και συνέχισε χαρακτηρίζοντάς τον «προδότη».

Επίσης, κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό πως καταπάτησε το Σύνταγμα και συνέχισε λέγοντας: «Κυκλοφορείτε ελεύθερος, αλλά πολύ σύντομα θα βρεθείτε στη φυλακή. Εκεί είναι η θέση σας κανονικά».

Η Γεωργία Μπιτάκου ολοκλήρωσε τη φραστική της επίθεση τονίζοντας: «Ο χειρότερος φασίστας και προδότης της πατρίδας είστε εσείς. Κατέστρεψε τη χώρα, ξεπούλησε τη Ιστορία των προγόνων μου και κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος».

Δείτε το βίντεο

Η Γεωργία Μπιτάκου σε close up μέσα στο αεροπλάνο με τον πρώην πρωθυπουργό.πηγή:https://www.facebook.com/giorgia.bitakoub/videos/2265507576891606?sfns=mo

Geplaatst door Livemedianews.gr op Donderdag 17 oktober 2019

 

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Τσίπρας: Μια Σύνοδος αλλιώτικη από τις άλλες