Τσίπρας: Ποια είναι η κοκκινομάλα Τουρκάλα δημοσιογράφος που του πήρε συνέντευξη (photos)8 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 1:49 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:49 μμ


Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του στην Τουρκία, έδωσε συνέντευξη σε τουρκικό τηλεοπτικό κανάλι και στην δημοσιογράφο Ασλιγούλ Ατασαγούν Τζεμπί. Ποια είναι όμως ή εντυπωσιακή κοκκινομάλλα;

Το βιογραφικό της

Η δημοσιογράφος τα τελευταία τέσσερα χρόνια ανήκει στο δυναμικό του τηλεοπτικού δικτύου «ΤGRT» που εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη.

Η Ασλιγούλ Ατασαγούν Τζεμπί εξασκεί το επάγγελμά της τα τελευταία 18 χρόνια.

Παρουσιάζει την εκπομπή «Χθες, Σήμερα, Αύριο» στο TGRT με καλεσμένους απ΄όλο τον κόσμο. Πολιτικοί, διανοούμενοι, επιστήμονες, καλλιτέχνες και ακαδημαϊκοί έχουν περάσει από περνούν από το «πλατό» της εκπομπής της Τζεμπί.

Πριν ξεκινήσει την εκπομπή της ήταν παρουσιάστρια ειδήσεων για 14 χρόνια.

Στην προσωπική της ζωή η όμορφη δημοσιογράφος έχει αδυναμία στα κοσμήματα και κυρίως στο κόκκινο χρώμα, ενώ φοράει συχνά πέρλες και πάντα σακάκι.

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Τζορτζτάουν κι έχει πτυχίο Φιλοσοφίας. Είναι ακτιβίστρια και αγωνίζεται για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών.

Τι γράφει γι αυτή ο Τούρκικος Τύπος

«Εργάζεται για την κοινωνική ένταξη των προσφύγων, των γυναικών και των παιδιών σε περιοχής κρίσεων σε όλο τον κόσμο. Πριν από ένα χρόνο ανέβηκε στο βήμα του ΟΗΕ για να εκφωνήσει ομιλία της, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο τουρκικός Τύπος.

Στο παρελθόν είχε έλθει στην Αθήνα και πήρε συνέντευξη και από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών του Αντώνη Σαμαρά.

Δείτε φωτογραφίες

View this post on Instagram

#summerselfie 🐟

A post shared by Asligul (@asligulatasagun) on

View this post on Instagram

#apresski 😇

A post shared by Asligul (@asligulatasagun) on

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Τσίπρας σε τουρκικό κανάλι: Πρέπει να ζούμε ειρηνικά και φιλικά – Μοιάζουμε πολύ οι δύο λαοί