Τσίπρας: Συνομίλησε με παραγωγούς στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών (photos)24 Ιουνίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:12 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:26 μμ


Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους παραγωγούς.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στις αποθήκες της Λαχαναγοράς στου Ρέντη πριν από την ομιλία του  στο πλαίσιο της πολιτικής εκδήλωσης του Τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα: «Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις – Παράγοντας δίκαιης και βιώσιμης ανάπτυξης για όλους».

Εκεί βρέθηκε με τους παραγωγούς και συζήτησε μαζί τους ενώ είδε τα προϊόντα που φύλασσαν στην αποθήκη.

Τσίπρας: Αποφασίζουμε για την επιχείρησή μας, την οικογένειά μας, τα παιδιά μας

Στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών (Ρέντη) μίλησε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

«Τον Αύγουστο του 2018 γυρίσαμε σελίδα και αφήσαμε πίσω μας οριστικά τα μνημόνια. Η Ελλάδα είναι ξανά αυτοδύναμη. Στηρίζεται στην εργατικότητα και το πείσμα των ανθρώπων της. Τώρα αποφασίζουμε για την επιχείρησή μας, την οικογένειά μας, τα παιδιά μας», ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Δεν κάναμε θαύματα αλλά κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας»

Ο ελληνικός λαός καλείται να κρίνει και να συγκρίνει για την επόμενη τετραετία, χωρίς να βρισκόμαστε κάτω από τον στενό κορσέ των μνημονίων και της επιτροπείας, και να αποφασίσει πως θα προχωρήσουμε, ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Μια από τις βασικές αιτίες της κρίσης είναι ότι η ανάπτυξη εκείνη δεν μοιράστηκε δίκαια, αλλά καρπώθηκαν όλο τον πλούτο λίγοι, οι οποίοι δεν άφησαν τίποτα πίσω τους για να μπορέσει η χώρα να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που ήρθαν μετά.

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια κρίσιμη επιλογή. Θέλουμε ο τελευταίος Έλληνας πολίτες να έρθει σε αυτή την επιλογή με βάση την λογική, όχι το θυμικό, ούτε τον φόβο.

Δεν κάναμε θαύματα αλλά κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας για να στηρίξουμε την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, ανέφερε.

Τώρα αποφασίσουμε για το μέλλον για την ζωή και τα παιδιά μας

Τώρα μπορούμε να οργανώσουμε την επόμενη μέρα χωρίς μνημόνια και εξαγγείλαμε στοχευμένα μέτρα που αφορούν την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα.

Η ΝΔ μιλάει με γενικόλογα για μειώσεις φόρων και αποκαλύπτει πως οι φορολογικές της εξαγγελίες θα εφαρμοσθούν από το 2021.

Η ΝΔ μας παρέδωσε άδεια δημόσια ταμεία με 430 εκατ. παθητικό . Σήμερα έχουμε πλεόνασμα στα δημόσια ταμεία . Με ποιον θα αισθάνεται ασφαλής ο επιχειρηματίας με τον ατζαμή που μας οδήγησε στην κρίση ή με αυτόν που ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία; ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Πωλούν φύκια για μεταξωτές κορδέλες τόσο για την μείωση φόρων και γιο επιστροφή στην ανάπτυξη, ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

Σήμερα η χώρα είναι ξανά ελεύθερη , είναι αυτοδύναμη ξανά και ανήκει στους Έλληνες και αυτό είναι το πιο μεγάλο και το πιο ιστορικό μας επίτευγμα Η Ελλάδα δεν μπορεί να γυρίσει πίσω και μπορεί να σχεδιάζει τα μέλλον της. Τώρα αποφασίσουμε για το μέλλον, για την ζωή και τα παιδιά μας, ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Τσίπρας για ντιμπέιτ: Κρίμα για τη δημοκρατία