Τσίπρας: Το γεύμα στο Μαξίμου και η σέλφι με τη Μυρσίνη Λοΐζου (photos)17 Μαρτίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 1:56 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:56 μμ


Με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ γευμάτισε ο Αλέξης Τσίπρας, στη βέραντα του Μεγάρου Μαξίμου, το κλίμα της οποία μετέφερε ο ίδιος το πρωθυπουργός με ανάρτηση του στο twitter.

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Τσίπρας έγραψε: «Συνάντηση με τους νέους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη βεράντα του Μεγάρου Μαξίμου. Όλοι έτοιμοι για τη μάχη απέναντι στη λιτότητα, στο νεοφιλελευθερισμό και την ακροδεξιά. Για μία προοδευτική Ευρώπη της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εργασίας. Για μία Ευρώπη των πολλών».

Δείτε το σχετικό tweet

Το γεύμα και η συζήτηση έγινε σε χαλαρό κλίμα και όπως επιτάσσει η εποχή βγήκαν και οι σέλφι της συνάντησης, με τη Μυρσίνη Λοΐζου να ανεβάζει στο λογαριασμό της μία με τον Αλέξη Τσίπρα και μία ακόμα με τον Χριστόφορο Βερναρδάκη και την συνυποψήφια της Ιωάννα Κοντούλη.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

η μέρα ήταν ανοιξιάτικη εύχομαι να είναι έτσι και η συνέχεια.με την Ιωάννα Κοντούλη, υποψήφια ευρωβουλευτή και τον Χριστόφορο Βερναρδάκη.

Geplaatst door Mirsini Loizou op Zaterdag 16 maart 2019

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Μυρσίνη Λοΐζου: Η δήλωση σχετικά με τη συμμετοχή της στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Τσίπρας: Το τρολάριασμα σε Μητσοτάκη μέσω twitter

ΝΔ: Το «τερμάτισε» με τα fake news και την κατοικία του Μοράλες (photo)