Βάνα Μπάρμπα: Τι αποκαλύπτει για την ενασχόλησή της με την πολιτική (video)13 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 5:23 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:24 μμ


Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά,  «Για την παρεά» και μίλησε για τη ζωή της, την κόρη της αλλά και την ενασχόλησή της με την πολιτική.

«Οι άνθρωποι που είναι ευγνώμονες οφείλουν να έχουν περισσότερη κατανόηση» είπε η Βάνα Μπάρμπα μετά την εγκωμιαστική παρουσίαση που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς για την ηθοποιό.

Ερωτηθείσα από τον Νίκο Μουτσινά, πως γίνεται ένας άνθρωπος  όπως η ίδια που ισχυρίζεται ότι πρέπει να αισθάνεται ευγνωμοσύνη και να χαμογελά να θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική, απάντησε:

«Νομίζω ότι κάνεις λάθος. Έχουμε μια εντύπωση ότι για αυτό που λέγεται πολιτική ότι είναι όπως είναι στη Βουλή. Η πολιτική δεν είναι έτσι. Πολιτική σημαίνει ότι ο πολίτης πρέπει να είναι μπροστά. Και επειδή πιστεύω ότι περνάμε δύσκολες εποχές η πολιτική μπόρεί να προσφέρει», είπε μεταξύ άλλων.

Βίντεο: Aπόσπασμα από όσα είπε στο Open

My Style Rocks: Ποια παίκτρια κατεβαίνει βουλευτής

My Style Rocks:  Η Βάνα Μπάρμπα δεν είναι η μόνη από το χώρο του θεάματος που έχει δείξει ενδιαφέρον για την πολιτική. Πρόσφατα μια παίκτρια από την εκπομπή του ΣΚΑΪ «My Style Rocks», αποφάσισε να γίνει βουλευτής.

Η καλλονή, έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσω του ριάλιτι μοντέλων. 

Ο λόγος για την Έφη Αναστασοπούλου όπου ξεχώρισε τόσο για τις στιλιστικές επιλογές της όσο και για τον χαρακτήρα της.

Η γνωστή κυρία, μπορεί να αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι και να μην κατάφερε να φτάσει στον τελικό του show έχει ωστόσο κερδίσει μεγάλη αναγνωρισιμότητα, γεγονός το οποίο σίγουρα μπορεί να την βοηθήσει στην πολιτική.

Όπως δήλωσε η ίδια μέσα από το instagram: 

«Έχοντας τη γνώση και την εμπειρία μέσω της επαγγελματικής μου ιδιότητας, κατανοώ και επιθυμώ πάντοτε μέσω των προτάσεων αυτών να προάγω τον πολιτισμό, την καινοτομία, όλους τους τομείς του τουρισμού, την κοινωνική φροντίδα, την προστασία του περιβάλλοντος, την παιδεία και την καταπολέμηση της ανεργίας στους νέους. Εκπροσωπώντας την νέα γενιά, επιθυμώ διακαώς να βοηθήσω και να στηρίξω τον τόπο μου καθώς και τα υπόλοιπα νησιά του Νοτίου Αιγαίου».

«Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα»:

Η Παπακώστα έβαλε στη θέση της τη Βούλτεψη: Δεν τσακώνομαι για την μπουγάδα (video)

Power of Love: Χωρισμός βόμβα για το πιο αγαπημένο ζευγάρι (video)

Open: «Ρουκέτα» Μουτσινά στο κανάλι του Σαββίδη (video)