«Άδειασμα» Ντόρας σε Κυριάκο: Θα αποκαλώ την πΓΔΜ Βόρεια Μακεδονία11 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 2:21 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 4:27 μμ


Η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε σήμερα το πρωί μια δήλωση που αν μη τι άλλο θα συζητηθεί, αλλά μόλις την ακούσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν θα του αρέσει και πολύ. 

Από την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, το ερώτημα που έχει προκύψει είναι πώς θα αποκαλούν όσοι από τους Έλληνες πολιτικούς δεν ψήφισαν τη συμφωνία, τη γειτονική χώρα.

Ενώ αρκετοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν θα την αποκαλούν με το όνομα το οποίο καθιερώθηκε μέσω της Διεθνούς Συνθήκης, η Ντόρα Μπακογιάννη κάνει τη διαφορά.

Θα χρησιμοποιώ τον όρο Βόρεια Μακεδονία

«Θα χρησιμοποιώ τον όρο Βόρεια Μακεδονία» δήλωσε η πρώην υπουργός στον News24/7 και πρόσθεσε: Δεν θα μιλήσω ποτέ για Μακεδόνα πρωθυπουργό και Μακεδόνα υπουργό.

Κατά την Ντόρα Μπακογιάννη με τη Συμφωνία των Πρεσπών «μακροπρόθεσμα, επειδή δεν έχει αντιμετωπιστεί το ταυτοτικό θέμα του αλυτρωτισμού, θα υπάρξουν προβλήματα και εντός της γειτονικής χώρας και εκτός».

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Αντεπίθεση Παπακώστα με αγωγή κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη (video)

Οι ακραίοι και οι κεντρώοι της Νέας Δημοκρατίας

O Παππάς «τρολάρει» άγρια τον Μητσοτάκη για το υπουργείο που υπάρχει ήδη (video)