Αποκάλυψη – σοκ για τον Νίκο Γεωργιάδη28 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 12:08 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:11 μμ


Νέα αποκάλυψη για τον πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νίκο Γεωργιάδη. Σύμφωνα με όσα δηλώνει ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Δράση οι περισσότεροι γνώριζαν για τη δράση του Νίκου Γεωργιάδη αλλά δεν έλεγαν τίποτα. Ήταν ένα «κοινό μυστικό» στους κύκλους της ΝΔ.

Με ανάρτησή του στο facebook, ο Αντύπας Καρίπογλου, πρώην πρόεδρος του κόμματος Δράση, αναφέρεται στην καταδίκη του Νίκου Γεωργιάδη δίνοντας μια πολύ σημαντική λέπτομέρεια.

Ο Καρίπογλου μάλιστα χρησιμοποιεί όλη την επιχειρηματολογία που χρησιμοποίησε ο Γεωργιάδης στο δικαστήριο περί απαλλαγής του στη Μολδαβία, την οποία τελικώς το δικαστήριο δεν αποδέχθηκε και τον καταδίκασε.

Οι φήμες σχετικά με τη δράση Γεωργιάδη πριν τις αποκαλύψεις

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων το 2012, ο Νίκος Γεωργιάδης πλησίασε τη Δράση για να ενταχθεί σε αυτή. Αλλά ο Καρίπογλου ως «άνθρωπος του χώρου» όπως αποκαλεί τον εαυτό του, γνώριζε πως υπήρχαν στο διαδίκτυο διάφορα για την υπόθεση Γεωργιάδη και έτσι το κόμμα δεν έκανε δεκτό το αίτημα Γεωργιάδη.

Δηλαδή από το 2012 ακόμη , πολύ πριν γίνουν τα δημοσιεύματα του HOT DOC, ο χώρος γνώριζε για τις περιπέτειες του Γεωργιάδη. Ούτε η Δράση αλλά ούτε και ο Σαμαράς δέχθηκαν προφανώς εξαιτίας όλων αυτών τον Γεωργιάδη, αλλά τον δέχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως είπε μάλιστα ο Γεωργιάδης στο δικαστήριο ήταν σύμβουλος του Μητσοτάκη όταν ήταν Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Σημειώνεται ότι εκείνη την εποχή ήταν σε εξέλιξη η έρευνα στη Μολδαβία.

Γνώριζαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ξαδέρφη του;

Στη συνέχεια έγινε σύμβουλος στρατηγικής του Κυριάκου και «αρχιτέκτονας της εσωκομματικής νίκης» όπως έγραφαν το 2016 τα δημοσιεύματα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνώριζε τις φήμες. Όπως αναφέρει το documentonews.gr, στο ίδιο κόμμα με τον Καρίπογλου ήταν και η ξαδέρφη του Κυριάκου, Αντιγόνη Λυμπεράκη η οποία προφανώς γνώριζε τους λόγους που απέρριψαν τον Νίκο Γεωργιάδη.

Αυτό το οποίο παραμένει ωστόσο αναπάντητο είναι το γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον επέλεξε για σύμβουλο με τέτοιες βαριές κατηγορίες και το γιατί συνεχίζει να τον καλύπτει, φτάνοντας στο σημείο να βάλει το κόμμα του να αποκαλέσει το φρικιαστικό έγκλημα της ασέλγειας σε ανήλικους «αυστηρά προσωπική υπόθεση».

Η ανάρτηση του Καρίπογλου στο facebook:

Με τον κ. Νίκο Γεωργιάδη γνωριστήκαμε πριν 30 χρόνια στην πολιτική και συνυπήρξαμε κατά καιρούς στον ίδιο πολιτικό χώρο….

Geplaatst door Antypas Karipoglou op Woensdag 27 februari 2019

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

ΝΔ: Ο Νίκος Γεωργιάδης δεν είναι σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη

Μοσκοβισί σε Τσίπρα: Εξαιρετική πρόοδος στον τομέα των μεταρρυθμίσεων

Κυβερνητικές πηγές: Ο Μητσοτάκης όταν πρόκειται για τους φίλους του κάνει τα στραβά μάτια