Χαρίτσης για δημοσκόπηση: Η διαφορά με τη ΝΔ είναι αναστρέψιμη (video)27 Μαρτίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:13 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:16 μμ


«H διαφορά με τη ΝΔ είναι όχι απλώς διαχειρίσιμη, αλλά απολύτως αναστρέψιμη», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open και την Έλλη Στάη, μετά την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης της Alco για τις ευρωεκλογές.

Ο κ. Χαρίτσης, εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι πολίτες θα εμπιστευθούν και πάλι αυτή την κυβέρνηση, καθώς θα αξιολογήσουν ότι μέσα σε δύσκολες συνθήκες κατάφερε να μειώσει 10 μονάδες την ανεργία, να αυξήσει τον κατώτατο μισθό και τις συντάξεις, να επαναφέρει τις συλλογικές διαπραγματεύσεις και να βάλει την οικονομία σε τροχιά ανάπτυξης.

«Τώρα μπαίνουν τα ουσιαστικά πολιτικά διλήμματα πάνω στα οποία θα κληθούν να τοποθετηθούν οι πολίτες», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, ο οποίος επισήμανε παράλληλα, ότι τα μέτρα ελάφρυνσης της κοινωνικής πλειοψηφίας που ήδη υλοποιεί η κυβέρνηση αλλάζουν το κλίμα.

Ο κ. Χαρίτσης σημείωσε ότι παρά τις αλαζονικές κορώνες της ΝΔ για θριαμβευτική νίκη στις εκλογές, βλέπουμε στελέχη της όπως ο αντιπρόεδρός της ο κ. Γεωργιάδης, να χαμηλώνουν πολύ τον πήχη της διαφοράς με τον ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι το «ακραία νεοφιλελεύθερο» πρόγραμμά της τρομάζει τον κόσμο.

Ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ, επισήμανε, δεν έχουν ούτε έναν συνομιλητή στην Ευρώπη μετά την «ακραία στάση» που κράτησαν στη Συμφωνία των Πρεσπών, με αποτέλεσμα να έχουν απομείνει «μοναδικοί τους σύμμαχοι η ακροδεξιά και οι εθνικιστές».

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Open: Τι δείχνει η δημοσκόπηση της Alco για τις ευρωεκλογές (video)

ΣΥΡΙΖΑ: Για τη Νέα Δημοκρατία οι γάιδαροι πετάνε

ΝΔ: Η υποψηφιότητα Κόκκαλη εξευτελίζει το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ για δήθεν μάχη με τη διαπλοκή