Διαδικτυακά «πυρά» Ρήγα: Η ΝΔ του Μητσοτάκη θυμίζει τη μετεμφυλιακή Δεξιά

3
Central Committee meeting of SYRIZA in Athens, Greece on July 29, 2017. / Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Αθήνα, 29 Ιουλίου 2017.

«Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη θυμίζει τη μετεμφυλιακή Δεξιά», επισημαίνει σε ανάρτηση του στο Facebook ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας.

Σχολιάζοντας τις στοχοποιήσεις κυβερνητικών στελεχών, στις οποίες επιδίδεται τις τελευταίες μέρες η αξιωματική αντιππολίτευση, ο Πάνος Ρήγας σημειώνει:

«Οι επιθέσεις στον Κώστα Γαβρόγλου και το Νίκο Βούτση, που με βαθύ δημοκρατικό ήθος και αξίες υπερασπίζονται τα αυτονόητα για μια δημοκρατική χώρα, δείχνουν το αξιακό περιεχόμενο των «αρίστων»».

«Δεν δικαιούνται τα παιδιά της Siemens να μιλούν για αξίες. Η διαχωριστική γραμμή είναι δεδομένη», είναι το μήνυμα που στέλνει ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.

Και καταλήγει:

«Δεν μπορεί να κρύβονται οι πολιτικές δυνάμεις που έδωσαν μάχη εναντίον τέτοιων πρακτικών και αντιλήψεων. Όσο δεν παίρνουν καθαρή θέση ταυτίζονται πλέον με αυτές τις αντιλήψεις. Η πορεία της χώρας δεν θα καθοριστεί από την αριστεία της διαπλοκής και του μίσους».

Η Ν.Δ του Κυριάκου Μητσοτάκη θυμίζει τη μετεμφυλιακή Δεξιά.Οι επιθέσεις στον Κώστα Γαβρόγλου και το Νίκο Βούτση που με β…

Geplaatst door Πάνος Ρήγας op donderdag 10 augustus 2017