«Διαπρέπουν Μαρινάκης και συναφείς βιοτεχνίες fake news για τη Novartis»10 Απριλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 1:53 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:53 μμ


Κυβερνητικές πηγές, σχολιάζοντας την υπόθεση Novartis, αναφέρουν: «Η ΝΔ και τα φιλικά της ΜΜΕ κάλυψαν σε χρόνο μηδέν την απόσταση από την ένοχη αμηχανία, στην ακόμα πιο ένοχη εφαρμογή της συνταγής «φωνάζει ο κλέφτης»».

«Ούτε στη Novartis ούτε σε κανένα πραγματικό σκάνδαλο δεν υπάρχει το όνομα Νίκος Παππάς»

«Τώρα προχωρούν στο ανώτατο στάδιο νοβαρτισμού», αναφέρουν οι ίδιες πηγές, «να κατασκευάζουν «ειδήσεις» για να σκεπάσουν με αυτές τη δύσοσμη πραγματικότητα που αποκαλύπτει η Δικαιοσύνη».

Όπως σημειώνουν, «τελευταίο δείγμα της δημιουργικότητάς τους, το δήθεν «άδειασμα» του Νίκου Παππά από το Μαξίμου, στο οποίο διαπρέπει σήμερα η βιομηχανία χημικών του κ. Μαρινάκη και άλλες συναφείς βιοτεχνίες fake news», προσθέτοντας: «Τους πληροφορούμε ότι στα έγγραφα και τις μαρτυρίες για τη Novartis, όπως και σε όλα τα πραγματικά σκάνδαλα, δεν υπάρχει το όνομα Νίκος Παππάς».

Τέλος, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι «άλλα ονόματα, με εξέχουσα θέση στη ΝΔ και τους πολιτικούς της υποτακτικούς, υπάρχουν. Και επίσης, όσο κι αν παίζουν τον παπά, δεν πρόκειται να εμποδίσουν τη Δικαιοσύνη να φτάσει στο βάθος των πεπραγμένων τους».

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Novartis: «Κακούργημα κατάχρησης εξουσίας» από όσους στρέφονται κατά των εισαγγελέων διαφθοράς

Άδωνις Γεωργιάδης: «Παγκόσμιο ρεκόρ» εμφανίσεων σε ΜΜΕ

Novartis: Αυτό είναι το διαβιβαστικό της Εισαγγελέας Διαφθοράς για Λοβέρδο