Επίθεση της ΝΔ στον Τσίπρα: Ξεπέρασε και τον ίδιο του τον εαυτό26 Ιουλίου 2017 · Ώρα δημοσίευσης: 9:46 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:38 πμ


Για «ρεσιτάλ θράσους και ψεμάτων για να καλύψει την ανικανότητα και την αποτυχία του», κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα η ΝΔ, με αφορμή τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

«Μας ανακοίνωσε ως θετικά βήματα και επιτυχίες, τους ατελείωτους φόρους που πληρώνουν οι Έλληνες, τις διαρκείς μειώσεις μισθών και συντάξεων, το Μνημόνιο στο οποίο έχει δεσμεύσει τη χώρα ως το 2022, τη συνεχή λιτότητα για δεκαετίες που έχει υπογράψει» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Με αφορμή την αναφορά του πρωθυπουργού πως «βλέπει γύρω του χαμογελαστά πρόσωπα» σχολιάζει ότι «είναι προφανώς από τη χαρά που υποδεχόμαστε όλοι οι πολίτες τα εκκαθαριστικά της εφορίας αυτές τις μέρες. Ίσως κάποιος πρέπει να του εξηγήσει ότι η ζωή στο γυάλινο Πύργο του Μαξίμου έχει ημερομηνία λήξης, όσες ώρες συνεντεύξεων και αν κάνει».

«Και τότε οι δικαιολογίες που άρχισε να ψελλίζει για αυταπάτες, λάθος εκτιμήσεις και επιλογές προσώπων, δεν πρόκειται να τον γλυτώσουν από την σκληρή λαϊκή ετυμηγορία. Τουλάχιστον, θα έχει εξασφαλίσει μια καριέρα ηθοποιού για το μέλλον», καταλήγει η ανακοίνωση.