Γεωργιάδης: Εύχομαι ο κ. Τσίπρας να μην είναι εμπλεκόμενος στη μεγαλύτερη σκευωρία (video)



19 Φεβρουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 11:20 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:25 μμ


«Ειναι αδύνατο να ολοκληρώσει η Προκαταρκτική Επιτροπή τις εργασίες της αν δεν καταθέσουν οι δυο προστατευόμενοι μάρτυρες καθώς ειναι τα κομβικότερα πρόσωπα», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη, το βράδυ της Τετάρτης.

Επισήμανε ότι ο προστατευόμενος μάρτυρας Μάξιμος Σαράφης έδωσε 28 διαφορετικές καταθέσεις στην κυρία Τουλουπάκη και μόνο στη 29η  θυμήθηκε να πει ότι είχε λαδώσει ο Μανιαδάκης τον Λοβέρδο.

Αν δεν μπορούν να τεκμηριώσουν τη γνώση τους γι αυτά που κατέθεσαν, τότε πρέπει να πουν ποιος τους έβαλε να τα πουν επισήμανε ο κ,. Γεωργιαδης

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλους. Όταν «έσκασε» αυτή η υπόθεση τον Φεβρουάριο του ’18, αν θυμάστε εκείνο το βράδυ κυρία Κοσιώνη ήμασταν μαζί στο δικό σας δελτίο και τότε είχα πει σε σας και τους τηλεθεατές σας ότι δεν πρόκειται να αφήσω την τελευταία μου πνοή από αυτόν τον πλανήτη εάν δεν έχω φροντίσει να τιμωρηθούν αυτοί οι συκοφάντες. Σήμερα είμαστε ένα βήμα πριν την αποκάλυψη των αληθινών τους προσώπων, γιατί αυτό αργά ή γρήγορα θα γίνει, και πριν την αποκάλυψη εκείνων που τους έβαλαν να τα πουν. Γιατί το ότι είπαν ψέματα έχει αποδειχθεί από την ίδια την κυρία Τουλουπάκη και από την αρχειοθέτηση των υπολοίπων επτά. Όταν μάθει ο ελληνικός λαός ποιος τους έβαλε, τότε θα ξέρουμε και ποιος πήγε να στήσει τη μεγαλύτερη σκευωρία στην ιστορία της Ελληνικής Δημοκρατίας. Και το λέω δημόσια για να ακουστεί. Παρότι ξέρετε τη γνώμη μου για τον κύριο Τσίπρα, ειλικρινά εύχομαι για το καλό της Δημοκρατίας μας, ο πρώην πρωθυπουργός να μην είναι εμπλεκόμενος. Το εύχομαι στον λόγο της τιμής μου. Οφείλω όμως να σας πω ότι είναι καθήκον της Δημοκρατίας να βρει ποιοι το έστησαν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά, όχι για λόγους εκδίκησης, αλλά για να μη σκεφτεί κανένας ποτέ στο μέλλον να στήσει τέτοιου μεγέθους παραδικαστικό κύκλωμα, χρησιμοποιώντας ακόμα και εν ενεργεία εισαγγελείς με σκοπό να αλλοιώσουν τους πολιτικούς συσχετισμούς και τη βούληση του ελληνικού λαού», κατέληξε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ:

Πηγή: skai.gr

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Προανακριτική: Πουθενά ο «Σαράφης» και η «Κελέση» – Κρίσιμη η συνεδρίαση της Πέμπτης (video)

Παπαγγελόπουλος: Δεν πρόκειται να προκύψει απολύτως κανένα στοιχείο σε βάρος μου (video)