Καραμανλής: Ήρθε η ώρα να αποκτήσει η Κρήτη τις υποδομές που της αξίζουν8 Φεβρουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 3:21 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:24 μμ


«Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα και το πρώτο βήμα για να μπει η Κρήτη σε μια νέα εποχή. Ένα έργο καθοριστικό για την Κρήτη και την ενίσχυση της εθνικής οικονομίας. Ο μεγάλος εθνικός στόχος είναι να γίνει η Ελλάδα κόμβος στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο. Τα μεγάλα έργα η κυβέρνηση δεν τα βλέπει ως πεδία λαϊκισμού και υφαρπαγής ψήφων. Βαθιά πεποίθηση μας είναι ότι αυτά ανήκουν στο λαο», τόνισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην Κρήτη και κατά τη διάρκεια της θεμελίωσης του νέου διεθνούς αερολιμένα στο Καστέλι Ηρακλείου.

Ο κ. Καραμανλής αφού αναφέρθηκε στα λάθη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που καθυστέρησαν για ένα χρόνο την έναρξη του έργου σημείωσε:

«Παραλάβαμε υπογεγραμμένη σύμβαση αλλά με λάθη. Με εντολή του πρωθυπουργού κάναμε αγώνα δρόμου και έτσι καταφέραμε, σήμερα το έργο να ξεκινάει. Βασικός στόχος είναι να διασφαλίσουμε την ασφάλεια, τη λειτουργικότητα και την αισθητική. Είναι η μεγάλη αρχή για την Κρήτη, σε μια εποχή ανάπτυξης. Ήρθε η ώρα να αποκτήσει η Μεγαλόνησος τις υποδομές που της αξίζουν».

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Μητσοτάκης: Το αεροδρόμιο στο Καστέλι θα είναι το καλύτερο στη χώρα (video)